Shrek - Nu och föralltid



Jag var som sagt iväg med jobbet på Shrek. Och gud va den sög! Jag är ganska lätt underhållen och garvar faktiskt som mest under disneyfilmer och sånt men jag skrattade inte en enda gång under filmen!
Visste de fanns väll humoristiska och roliga scener där man tänkte "Haha de där va ju roligt". Men inte så att du faktiskt skrattade högt...
Jag rekomenderar inte den här filmen, den får två av fem stjärnor.
Den ena för att dom iallafall försökt göra den rolig och den andra tack vare sina föregångare, de är ju trotts allt Shrek.


Dagens citat



Today is a gift, that is why it is called the present.




Vampires Suck!



Jag hittade just den här på MSN nyheter och dog lite extra av skratt när jag såg detta och jag kan bara säga att jag MÅSTE se denna så fort den kommer ut! Lätt att sprätta pengarna på!
Här har ni en trailern för "Vampires Suck"



Är det bara jag som älskar frasen:

"From the guys who couldn't sit through another vampire movie"

Hahahah!

 

Föresten, imorgon ska jag kanske iväg med jobbet och se "Shrek - Nu och föralltid" för att hon jag är personlig assistent ville det, vilket bara är super för jag tycker verkligen om dom filmerna för jag tycker dom är så jäkla kul! Här får ni en trailer på den med:

"Shrek - Nu och föralltid"

 

Åsnan är ju bara bäst!

 

Ska ni se några bra filmer?

Lägenheten!



Ajust ja! De hade jag glömt! Jag har änteligen hittat en lägenhet! Den 10:e Augusti ska jag flytta in, men jag vet inte vart jag ska få tid för att packa för jag har bara 15dagar ledigt fram till den 20:e Augusti sammanlagt.
Och lika för mamma typ så de blir väll att "powerpacka" istället för att powerwalka antar jag. Dåligt skämt jag vet! Haha!
Här har ni en dålig, oproptionerlig, egen ritad paintritning över hur lägenheten ungefär ser ut.
Usch jag längtar så jag blir tokig!!!



Den är egentligen mer avlång, alltså hallen är kortare och köket längre. Ungefär.

Va tycker ni? Är den fin?

Rubriker är bra ibland...



Gårdagen blev inte riktigt som planerad, utan bättre! Olivia hörde av sig och bad mig komma till parken, så jag drog dit (2,5timme sent men men,mitt bad var så skönt!) så satt vi där, dom flesta drack så jag fick titta på. Köpte mig en Fanta iallafall. Men sen kom lilla polisen och sa till oss att där kunde vi inte sitta, så vi drog oss över till mig och satt där ett tag. Pratade om homosexuellas rättigheter i samhället, om adoption osv. Fick lära mig ganska intressanta saker. Sen vart de dags för den åh så obligatoriska McDonalds, även om Bernt hade några invändingar och sa något om Burger King... Men när vi väl tagit oss dit så vart jag ganska trött och kände att jag behövde min stilla hemmakväll så vid halv ett kom jag hem och la mig i sängen med ett glas vitt vin och min älskade Ben&Jerry's och tittade på min favorit filmserie "Underworld". Jag måste säga att de var en av min mest lyckade fredagskväll någonsin. Lugn och skön med både trevligt sällskap och härlig ensamhet!

Tack alla för en bra kväll och tack till Olivia som hörde av sig!

(Synd nog så dog min kamera innan jag hann ta några bilder, föresten är min systemkamera lagad nu så snart kommer det upp mer bilder bara jag hittar min förbaskade kabel!)

Are you afraid? - Är du rädd?



Här kommer en uppsats jag skrev tidigare i år under Engelska B. Jag är riktigt nöjd med den, och många andra texter jag har skrivit under engelska lektionerna. Jag vet inte varför, men jag skriver bättre på engelska än svenska. Jag tycker språket har fler nyanser och de är inte lika banalt som svenskan. Prova bara att beskriva en blomma på svenska och sen på engelska. I vilken av varianterna får du ut mest nyanser?
Iallfall, här kommer texten.

Are you afraid?

And are you prepared to do something about it?

 

I was standing in the shower the other day and I started to think about how scared we humans are. We’re scared of everything, even the things we build our selves. But the thing we seem to fear the most is death. The thought of not existing anymore and not being able to see the people we love, or do the things we love. The thought of missing out on something important or exiting, that is what scares us the most. But still, we do not take us the time do all of those things while we still can. We never go to that place where we’ve always wanted to go, we never visit that good old friend who moved away, for how long was it now?  One, two, maybe three years?

We don’t take the time to tell the people we love, just how much they mean to us. And then we stand there, all out of time, thinking “What did I really do with my time? Am I happy about the life I’ve lived? Have I done everything I wanted to do? Or did I miss something? Will I be remembered?

People are afraid of their own mortality, but still we do nothing to fight it, to stop it.

 

Jag fick MVG på denna. Var den värd de tycker ni? :)

En tonårings liv



Min kalender börjar bli helt nersmetad med lappar,notiser och kladd! Jag har fått så mycket jobb nu så de känns nästan mer jobbigt att se alla datum och tider än kul. Jag hade ju nyligen mitt första långpass här om dagen och jag insåg inte hur jobbigt de är att jobba två dygn i sträck förens jag gjorde det!
Nu är inte mitt jobb fysiskt ansträngande på det sättet, men att ta hand om en annan människa och iallfall göra det som göras ska under en arbetsdag, de tar på krafterna rent psykiskt framför allt. Sen är det en stor omställning från skolan. Men jag måste säga att jag tror att jag kommer trivas bättre i att arbeta fulltid än vad jag gör att gå i skolan.

Även om jag tycker det är roligt oftast att göra uppgifter och lära mig saker så känns de som om jag snart har vuxit ur det. Jag känner mig inte lika mycket som ett barn som jag känner mig som en vuxen. Jag är verkligen mitt i mina tonår känns de som. Fast dom snart är slut!
Jag antar att de är en ganska bra timing nu med studenten nästa år och allt men ändå. De är jobbigt att sitta mitt emellan. Jag är trött på att sitta mitt emellan allting.
Jag har under mitt liv aldrig fått setat någon annanstans.
Jag har varit emellan och medel på allt.
Både i privatlivet och i skolan.
Samma med vänner.
Jag har aldrig varit den smartaste,snyggaste,dummaste,roligaste.
Jag har bara varit...Emmy.
Inte för att de alltid varit dåligt, men nånstans vill jag stå ut.
Någonstans vill jag synas.
Många som känner mig sitter säkert och tänker ja men hon syns ju, de går inte att missa Emmy.
Och ja dom har väll rätt dom med. Men de är bara för att jag låter så förbaskat.
För dom som inte känner mig så är det så att jag har en j*vligt bärande röst som jag fått från mor min, och ovanpå det har jag en hörselskada.
Jag syns, för att jag hörs.
Men jag är inget speciellt, jag är alltid medel.
Medelmåtta.

Som svenskar drar vi oss nog nu till "jantelags tänkandet".
Alla ska inte va något,man ska vara nöjd. Och dom som är något ska hålla tyst om det.
"Du ska inte tro att du är något". Jantelagen.

Jag är så förbannat trött på att vara i mitten som den medelmåttiga tonårs tjej jag är.
Jag vill bryta mig ut och skrika "Här är jag!Och fy fan vad jag är bra!"
Men kan jag göra det? Vad har jag att skrika om?

Jag har varit igenom mycket i mitt liv. De har jag. Vissa säger att jag är stark. Men det finns folk som är starkare.
Jag är en 18årig tonårs tjej med skillda föräldrar, bor i en vanlig stad mitt i Sverige. Har pojkvän och ett jobb. Aldrig varit bättre eller sämre än en medelmåtta.

Jag har alltid fått höra tre fraser hela mitt liv.
"Du är stark, du kan om du vill!"
"Bättre lycka nästa gång"
"Du är så lik..."

När lyckas jag? När duger jag? När är jag..jag?

Vad har jag att skrika om?

Long time no see...



Herregud va länge jag har vart borta nu!
Men ska lägga in några bildbomber här inne så får ni se vad jag har haft för mig. Jag har faktiskt inte haft datorn särskillt mycket, har haft mycket jobb, varit på tre festivaler och vart iväg på helg semester i Hofors med Sebastian. Usch va varmt de var där borta men mysigt hade vi! Bakade en jättegod tårta gjorde jag också, men ska ändra receptet nu så de blir mindre socker (9,5dl på original receptet!) och ha i mer choklad och lite sånt så de blir lite bittrare och starkare i smaken. Funderar även på att dela den och ha in vaniljglass och servera den fryst. Så egentligen blir de ett helt nytt recept, men sånt tycker jag bara är otroligt kul! (Iallafall när jag lyckas,haha!)

Min mobil är stendöd, jättekul. Men när jag orkar ska jag dra mig ner och hämta mammas laddare då min är mystiskt borta! Den vart urladdad för har jobbat i två dygn sträck, jobbigt men de är pengar!

Nu poppade Ozzy Osbournes nya singel "Let me hear you scream" på TV:n igen och jag måste säga att jag verkligen tycker om den! Videon är däremot smått förvirrande och inte så bra. Jag gillar inte inlägget med en massa kråmande modeller. Dom ser inte så "rock n' roll" ut...


Ozzy Osbourne - Let Me Hear You Scream (Official Music Video)

Nej nu ska jag hoppa ner i ett rykande varmt bad och sen skutta iväg ett tag till parken och träffa lite folk.
Men de blir nog inte en så lång stund, ska hem sen och ta mig ett glas vitt vin, se en av mina favorit filmer, äta Ben&Jerrys "Half baked" och måla naglar+ansiktmask!
En hel myskväll med mig själv helt enkelt!!! Lite skönt att vara ensam nu efter att ha varit med Sebastian så mycket, men de är klart, jag saknar honom ändå.


Ben& bästa glass någonsin!                         Vinet är från mamma och
Älskar den verkligen!                                       är supergott och
i en jättesöt flaska,
ser ni hur den liksom lutar lite?
Fick en sån där miniflaska,
perfekt när man är ensam om den!


Undra va de blir för film!                     De fick bli en gammal
Jag har ju lite tid att fundera!                 bild på mig och älskling
Parken först!                                       i ansiktsmasker :)


Ha en mysig och bra fredagskväll allihopa!