Jobbelli jobb jobb!



Just ja de har jag glömt att berätta! Jag har fått jobb! Yeeeey! Jag kommer jobba två eftermiddagar/nätter i månaden och jag är såååå lycklig!!! Snart får jag hem ett schema med tider och datum och allt. Jättehärligt!
Så nu slipper man oroa sig över att de ska fattas pengar, känns så bra att få stå för sig själv (mer eller mindre, mamma hjälper ju till också). Jag trivs verkligen med att få vara självständig, de har jag alltid varit och ju mer jag får stå på egna ben ju bättre mår jag.

Har jag berättat att jag ska tattuera mig snart troligen? De blir på väntra underarmen och kommer se ut något som på bilden här under, fast utan stjärnor och med lite mer krimskrams runt omkring och så. Jag ska bara hitta en bra tattuerare jag känner mig trygg med.
Man ska lita på sin magkännsla!

Vad tycks? Vågar man?

För dom som inte ser så står det:

"I'm the toughest girl i know"

Alltså; "Jag är den tuffaste tjejen jag känner."

Den är till för att påminna mig om när jag går igenom tuffa saker att jag varit igenom värre och klarat mig,

att jag är en stark person och att jag har kommit långt.

Vampyrer Suger



Nu har jag sett "Vampyrer Suger" på min favoritsida sidereel.com där du kan se miljontals olika serier, filmer, dokumentärer osv. på streaming. Jag gillar inte att ladda ner för jag orkar aldrig rensa bort filmerna sen, haha.

Iallfall, filmen var väll inte lika bra som den utger sig för att vara på trailern men den är helt okej tidsfördriv.Har förövrigt fått min först riktiga lön så de sa catching högt i plånkan!

Har handlat en massa på kupolen, haft inflyttningsfest och handlat mat för 2000kr. Mer pengar än jag nånsin trodde jag skulle slösa på sån skit! Men men ibland måste man få götta sig. Just ja, jag shoppade till mig lite hår också.

Jag lägger ut bilder så snart min kamera vill ladda sitt batteri. (Borde verkligen köpa ett nytt men är för snål.)

De jag handlat är:
Neon gröngula skor
Vitt linne med svarta och neongröna leopardmönster
Grön T-shirt med tryck
Två par finfina halsband
En stickad grå tröja med peacemärke
En skinnväska med nitar som formats till englands flagga (Superköp, älskar den!)

Till Seastian köpte jag;
Ett svart linne
Fempack strumpor (Yes! nu kan jag kasta alla hans trasiga! Moahaha!)
En Axe-deo
En råsa massagegrej (Så han kan massera min rygg för jag varit så snäll och handlat till han!)

De är en del rea nu på Kupolen för dem som kan ta sig dit, mamma köpte mig en Viva la Diva box med två ögonskugge boxar, en glitter eyeliner och sen själva boxen då. Hon gav mig även en blå kjol med svart leopardtryck, känns lite femtiotal tycker jag. Tack snälla mamma!


Min bakgrundbild just nu på datorn. Mmm.. Manson.

Började nästa gråta och blev svimfärdig i veckan när jag trodde allt på datorn hade försvunnit när den krasha. Fick gosta om den medans dom bad mig och sätta mig och lugna ner mig! Haha! Jag borde kanske skaffa en extern hårddisk?

Nya kläder



Min mamma är en sån där som köper julklappar fleeera månader i förväg, verkligen låångt innan. Men problemet är att hon inte riktigt kan hålla sig utan ger dom gärna i förväg. Så idag (ja,jag vet att de är Augusti) fick jag en liten julklapp av mamma (hur många får julklappar i Augusti?!).
Jag fick ett linne från Asos (har ingen kamera nu under flytten och hittade ingen bild på internet) som är svart med vita ränder och en ganska speciell överdel som är liksom figursydd i vitt med svarta linjer efter "kanterna".
Sen fick jag även dessa:

Va tycks? Får se vad jag matchar till dem. Stort minus att de inte finns några fickor på dessa såkallade "Jeggings". (hur fult namn är inte det?"Jeggings" ha!hmpf...)

 

Så tack mami för det!

 

Nej nu ska jag hitta nån Manson dokumentär,gosa ner mig i sängen och bara mysa och sova! Så ha en bra kväll!

Cykel helvetet



Usch vilken start på dagen jag fick!
Jag sov över hos min klasskompis Josefin igår och var med henne och henned pojkvän Björn.
När jag vaknade fick jag reda på att tåget tillbaka till Borlänge (hon bor i tällberg, några mil från Borlänge) var försenat vilket bettyde att de skulle vi oxå vara. Aja, väl på det väldigt sena tåget så lyckades jag ta bort de flesta virusen på datan, som förövrigt går på sista valsen tror jag. När vi kommer till Borlänge så skiljs våra vägar åt för jag måste hämta min cykel. Gissa vad som har hänt? Min cykel jävel har blivit stulen!! Det är den fjärde cykeln som blir stulen från mig i år!! Är så sjukt jävla trött på denna stad och att du blir bestulen på allt! Jag hade låst fast den, med bakhjulet i ett fastgjutet cykelställ just så att den inte skulle kunna bli stulen!
Så jag ringde till mamma som inte svarade som vanligt så istället ringde jag Sebastian så jag kunde få svära och ladda ur mig lite på vägen till skolan. Nej usch jag blir så sur när jag tänker på detta!

Tänker aldrig mer skaffa en cykel så länge jag bor här i Borlänge! ALDRIG!



Förövrigt hemma hos Josse så hade vi massa kul, bakade hallon/äppelpaj, plockade äpplena till pajen,titta på film, gjorde klar min sista fysik och snacka. Lugnt och skönt. Sen gick vi ut till deras härbrä (stavning?) där vi skulle sova och kikade på härliga gamla avsnitt av "Hem till Midgård" (på VHS!!), gud va längesen det var! Jättemysigt. Sov hyffsat trotts att jag av någon anledning vaknade tusen gånger och drömde helt sjuka saker!

Dvärgen Trötter idag



Idag har det varit en riktigt trötter dag för mig. Var till och med så otrevlig att jag la mig och sov en halvtimme fast Josse var här! Go hon var som lät mig sova!
Jag satt och var yr och ögena gick i kors på mig så jag antar att hon förstod. Usch snart är denna månad över och då får man pengar och frihet igen! Gud va härligt. Då blir det att betala tillbaka skulder till mamma. Har ju köpt en stor kista jag ska sätta mig och slipa så jag kan lacka om den och ha den som vardagsrumsbord. (Göör läckert!)
Sen har jag även köpt en liten diskmaskin (!!) i ny skick billigt och en matberedare på rean.
Gud va huslig och vuxen man är då! Hahaha!
Ska även köpa mitt hår, gå till frisören och klippa mig för första gången sen i december (?) tror jag det var. Så det är i stort behov, mitt hår ser ut som rostigt Svinto!
Får se om det blir någon utökning i garderoben eller inte. Har funderat på en ny TV eller dator men de får väll läggas på hyllan. Måste spara mina pengar till sämre tider!

Nej nu ska jag ge mig och lägga mig i sängen. Vet inte vad som hänt med TV:n alla program är dåliga och mitt älskade Sex and the City verkar ha slutat?! Jag som precis fått in en rutin till det programmet...

Jaja, livet går vidare. Skolan började idag och självklart kommer man sent för bossen ringer.
Usch ja, jag tror min mentor förstod ändå. Men ja, kanske inte bästa starten på skolåret med tanke på hur min närvaro var vissa stunder under förra skolåret.

Nej detta år ska jag fan sköta mig, allt ska vara klart innan sista inlämningsdatum och jag ska ha koll på läget!
Nu har jag iallfall lärt mig alla program och sånt så nu borde det gå bra.

Nej nu säger jag god natt!


Det är föresten  "The King of Rock" Elvis Presley's dödsdag idag.
Vila i frid.



Och inte nog med sin karriär så var ju mannen som godis för ögonen. En riktig snygging med talang!

Nytt hår snart!



Ska förhoppningsvis i slutet av denna månad förlänga, bleka och färga håret så jag kommer se ut som något som såhär:

Minus en aning på brösten och plus på kaggen! (Hahaha!)

Va tror ni? Tror de det  blir bra? De tror jag, vill verkligen! Snart så! Jaaa!

Duscha lääääänge



Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp med flytten här hemma! Gjorde en video igår men kom på sen att jag har ju ingen kabel till mobilskiten så de sket ju sig! Aja, har spenderat hela denna dagen i soffan med TV,frysta jordgubbar, musik och OC på datan.

Marilyn Manson på baota volym och kalldusch i en evighet blir det nu, kan de bli bättre? Nej. Sen ringa farmor se om man är välkommen och upp dit resten av kvällen troligen så... ciao bitches!

Hotness
Genial man. Bara jag som älskar hans design på "Smells like children" skivan?
Tänker på Willy Wonka och den elaka häxan i Hans och Greta...

Till dig Sebastian



Jag älskar dig och snart har vi 1,5år så ville göra något lite speciellt till dig.
Så här har du din lilla "present", hoppas du tycker om den....