Svart hår!Åh nej!



Jahapp,nu sitter jag är.Jättetrött och inget att göra,TV:n funkar ju inte och jag orkar inte leta efter ngt på datan heller.Jag får väll skylla mig själv lite att jag har så tråkigt.
Jag vart och tänka på en sak nu i ensamhetens stund.Jag ska färga håret svart snart!Usch vad nervös jag är.Jag vill verkligen inte!Jag tror jag ska prova en riktigt mörkbrun färg istället!För,jag i svart hår kommer inte se klokt ut!Okej mina dreads är svarta men det är en annan sak.Ska du ha svart hår sak du helst ha rant långt silkigt hår enligt mig,annars ser det bara ut som ett svart burr!Vilket det kommer gör på mig eftersom att jag har lockigt hår som är lite smått slitet på vissa ställen.Skatbo tänker jag direkt på!

Aja,ni får hålla tummarna att jag inte kommer se helgalen ut nu till helgen xD



Ni får en sliten Emmy på bild!
Första bilden som är tagen där man faktiskt ser en del av min lägenhet!
Okej inte mycket men iallafall något!


                                        

Lägger ut bilder på lägenheten så fort jag fixat kameran,känner att det är dags nu,har ju bott här ett nu ju!

//Emmy

Duktiga jag!




Nu har jag varit på Friskis och Svettis med mamma,det var helt okej tycker jag och satan vad jag vart slut i armarna! Jag som inte har en enda muskel i armarna!Ska försöka hålla i det här nu,har saknat att träna,har ju inte gjort det på över ett helt år nu!Usch!
Det är även en kul grej jag kan göra med mamma,kan nog vara bra för oss. Önskar jag hade nått att göra med pappa, bygga upp relationen och så. Men, pappa är pappa och jag vet inte hur jag ska göra med han.
Vart ganska sur på han när vi var och firade han och farfar, ville låna lite pengar så min ekonomi är nere i toan, och han vägrade låna ett öre. Och jag kan nästa svära på att det bara var för att jävlas, inte för att han annars ger mig pengar heller, men iaf, låna ut en femtiolapp eller så till sin dotter borde man väll ändå kunna göra?

Nej nu ska jag inte skriva mer för nu vart jag lite sur igen!
Men som slutsats, jag har börjat träna igen and it feels great!

//Emmy


Vad säger ni?Ska jag fixa en spandex-dräkt?

Kamera



Anledningen till brist på kort på bloggen under det senaste taget är för att mitt batteri till systemkameran är trasigt och måste köpa ett nytt och digitalkameran har jag ingen sladd till för tillfället,såå ni får helt enkelt stå ut.

Snart kommer mina dreads oxå,har beställt 85st för er som inte visste det,så denna vecka blir jag nog svarthårig (shit vad nervös jag är över det!) och sen senar på lovet har jag nog svart röda och vita dreads.Hoppas det blir snyggt,jag hoppas det iaf!







//Emmy

Update igen!



Nu har jag varit borta sådär farligt länge igen!Fy mig!Men ärligt talat så har det inte varit mycket jag har kunnat skrivit om.Men en kort update är väll på plats ändå. Jag har varit på kryssning, även vart på fest och träffat gammla goa vänner,verkligen jättetrevligt!Har ju kännt många av dom sen lekis så det finns mycket att ta igen sen nian.
Förutom det så har jag och Sebastian haft det skakigt,mitt fel, jag var dum och gjorde något jag aldrig trodde om mig själv.Men nu verkar vi vara uppe på spåret igen och det känns bra.Har även firat pappa och farfar och snart är det mammas tur antar jag, 27 oktober om jag inte minns fel.
Har även haft mitt första utvecklingssamtal på min nya skola, var inte hälften så illa som jag trodde.

Snart är det lov och för mig börjar det på fredag, lr ja,officiellt på måndag. Iaf på fredag far jag till Gävle om det går an för Sebastians mamma och firar henne 40års dag. Är nog där tills på söndag eller måndag, sen åker jag nog vidare till Anna nån natt om hon vill ha över mig och sen ska jag (om jag vågar och så) åka upp till Cecilia Kappinen som jag inte känner,men hon är en cool brud jag snackat med ett bra tag med nu :) Så får se vad som händer där och sen blir nog resten av lovet med älskade Sebastian!

Vad ska ni göra över lovet?Och Anna och Cicci,kan jag komma?

//Emmy