Smått och gott



Usch vad jag är dålig på att uppdatera!
Iallafall så sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem från jobbet så under tiden har jag nästan ingenting att göra.Jo okey,jag måste plugga men...jag vill inte.
Senare i veckan ska vi ut och avsluta Sebastians pappas födelsedagspresent.Den är inte helt klar,eller, den är verkligen inte klar snarare...
Ska bli kul på lördag när vi ska fira hans pappa,kika på vad det är för folk han vuxit upp med!Jag är ju så otroligt nosig och nyfiken!Hahaha!Sen så tror jag boda jag och Sebastian längtar efter maten vi ska få där.Han babblar om den varje dag,han verkar verkligen älska sin pappas mat och jag kan hålla med om att den är riktigt god!Så var avundsjuka allihopa!

Till Neftaly och Anna Virrpanna: Nefta,call me okay?Vill veta hur det är med dig och vad som har hänt.Känns lite taskigt att jag inte är i Borlänge nu.
 Anna,I miss you girl,så ta ditt arsel och kom ner hit till Gävle en dag va?!Typ onsdag eller nått!

Till resten av er, hoppas ni har mer sol än vad jag har för här spöregnar det.

//Emmy

En snutt av mitt liv



Igår var en jättebra dag,firade våra 4månader,så jag hade massa mysigt med älsklingen,vi åt massa kakor och såg på film,alldeles lagomt nu när vi inte har massvis med pengar x) Han va så gullig så för att göra det lite extra speciellt ställde han iordning en massa,tände levande ljus överallt och fixade film medans jag var inne i duschen så jag fick en liten mini överaskning. Min fina Sebastian<3

I tisdags kom Elin förbi,då det inte blev något med Gisela, och det var riktigt trevligt,har saknat Elin!
Fast jag var fortfarande ganska sjuk så jag vet inte hur trevlig jag egentligen var,så förlåt Elin!

Nu ska jag ta och dammsuga hallen,skura överallt medans älskling diskar och plockar undan saker och sen ska jag sätta mig och plugga en massa så han får väll hitta på något annat under tiden x)

Sebastian åker hem på söndag och jag kommer sakna honom massor,han ska iväg och jobba och tjäna lite pengar men jag kommer nog veckan därpå så snart blir det Gävle för mig med.Då ska vi fira hans pappa och sånt,kanske ska gå på Furuvik oxå!Vilket jag verkligen längtar efter,har inte avrit där sen jag var jätteliten så ser verkligen fram emot det.
Vi har köpt presenten jag och älsklingen till hans pappa, det tog några dagar att få ihop allt men med lite råd av mig och lite tänkande av han så blev den rätt bra :) Hoppas Micke gillar den med.

Nej nu ska jag sätta igång,kände bara för att skriva av mig lite smått först!


oss<3
Jag älskar dig<3


//Emmy

(Obs,inlägget skulle ha kommit in i torsdags men internet krånglade så det kommer in nu en dag senare.)

Nu är jag tillbaka!



Ojj vilken lång bloggpaus jag har haft nu! Men det har hänt så mycket och jag har inte haft tid att sätta mig ner och skriva. När jag väl kan sätta mig ner och ta de lugnt så är jag för trött för att orka göra något! Aja nu ska jag försöka komma igång igen! Uppdatera er lite då och då iaf!

//Emmy