Helger



Vilka helger jag har framför mig! Känns så bra att ha något planerat, ha något att göra!

Imorgon ska jag göra prövning i Fysik A, efter det ska vi överraskningsfira mormor och jag ska precis ställa mig och baka Sega Hallonrutor. 
På fredag är de fest hos mig och jag hoppas folk kommer med glatt humör och gör kvällen minnesvärd!Dagen efter (åh herregud) så blir det kalas för min ena storebror Andreas som fyller 20 år, eller ja hans födelsedag var igår men vi firar han på lördag.

Då blir det massa god mat (mm...bra mot baksmällan), fika och massa babbel (åååh döden för baksmällan, speciellt när de kommer till min släkt!).

 

Helgen därpå, alltså inte denna men nästa så blir det kryssning mellan fredagen och lördagen med min fina Olivia, hennes mamma och två av hennes mammas kompisar och de blir PAAAAAARTYYY! Sen så måste jag vara i form för jobb på söndagen igen.

 

Åh jag är så pepp på dessa helger, detta behöver jag med allt som snurrar i mitt huvud! Sen så verkar det som om jag ska iväg till Tallinn med bästa farmor, min fina kusin Linnéa (snart 17) och min lilla kusin Ida (10) om några veckor kanske.Det ska oxå bli riktigt kul!

 

Jag känner mig faktiskt ganska lycklig just nu trotts brist på arbete och skulder som ska betalas så fort löningen rullar in.

 

Jag har fina människor i mitt liv.Jag är lyckligt lottad.

Jag måste bara komma ihåg att påminna mig själv om det!


Vi hade i alla fall tur med vädret - eller?



Vad är det med mig och vädret? Jag har haft ett fåtal dagar ledigt under sommaren då jag inte arbetat. Två av alla dagar jag varit ledig på under sommaren har varit soliga. Resten har pendlat mellan spöregn och skurar av regn (om vi bortser från veckan i Lund och Göteborg men då var jag inte hemma heller).
Som nu i skrivandets stund, regnet bara öser ner och hela dagen har det varit mulet med skurar. Min första riktiga lediga vardag - regn. Och hur har den spenderats? Räkningar, skolmöte, a-kassa, städning och telefonköer. Det suger verkligen att plocka vuxenpoäng.
Jag vill göra som Pippi och sjunga ramsor som "Kära lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur" och sen aldrig bli stur.

Sen bara för att hälla på pest på min kolera så måste jag plugga in 3 kapitel Fysik A tills torsdagens prövning för att min skolplan att vara klar till december ska fungera.
Små problem egentligen men allt jag vill nu är att ha ett fast jobb och en liten snudd av tur och kul.
Men allt är inte skit i alla fall, ser ut som om att min helg har en chans på att bli kul för de vankas party här hos mig på fredag. Ska bli spännande och se vilka som dyker upp och vad som händer. De blir i alla fall en massa lekar och kareoke så det ska bli riktigt roligt om inget annat!
Kanske blir det lite grillning före med några stycken, beror på om vi har tur med vädret.