Vilket litet äventyr!



Jag och Neftaly har nyss varit med om ett litet äventyr!Hahaha!



Av olika anledningar var jag tvungen att skjutsa hem Neftaly men jag orkade inte springa upp och ner för alla trappor för att hämta min hjälm så Nefta hade bara på sig min andra. Vi åker runt och lattjar lite,hon skjutsar mig lite och sen så sätter jag mig fram och drar på för att skjutsa hem henne och när vi PRECIS ska svänga in på området där ingen kommer se oss så möter vi polisen!
Dom bromsar in och vi tvärnitar,polisen åker emot rondellen för att vända medans Neftaly kastar sig av mopeden,vi drar i hjälmen som idioter och ja, vi kan möjligen ha "hypat" upp varandra,hahaha! Iallfall, av med hjälmen på den på mig Neftaly kutar upp för gatan och byter samtidigt jackan till sin kofta och börjar kuta hemot mednas jag gasa på och åkte runt på småvägar för jag ville verkligen inte bli tagen och få indraget körkort!

Hahaha,ett litet äventyr som sagt! Fast nu i efterhand så ser man hur dumt vi bar oss åt när vi toka oss så!
Aja,ett gott skratt nu i efterhand iallfall!Hahahahaha!

//Emmy

Sömnlabb 2



Jahapp,ja jag var ju iväg till sömnlabb i Avesta idag igen då med pappa denna gången!Och nu hade vi rätt dag,haha!Iaf så satt vi och pratade om det där pulsmätande klockan jag haft och vad den har visat, hur jag själv tycker att jag sover osv. och tillslut kom vi fram till att jag har en sömnstörning och inte en sömnrubbning.
Har iallfall fått recept på några tabletter som ska "lära" min hjärna att utsöndra någe ämne när det är mörkt som gör att jag kan sova. Hoppas det fungerar men annars så får jag ett par nya tabletter.
Jag ska tillbaka senare för att sova där coh mäta min sömn, läskigt som fan, men hjälper det så hoppas jag att dom hittar vad som är fel.

Önska mig lycka till!

//Emmy
                       Äntligen ska jag få sova lite!

Sömnlabb



Idag tog jag ledigt från skolan för jag skulle till läkaren var det meningen, så jag och mamma packade in oss i bilen och for iväg hela långa vägen till Avesta. Väl framme efter en "sjukhusfika" så gick vi upp för att anmäla oss och så säger dom "Nej, men ni ska inte vara här förens den 25/8". Alltså imorgon,så de var bara att åka tillbaka, be pappa hämta och skjutsa mig imorgon och ta ledigt igen. Skitbra,nej. Jag kan inte vara borta från skolan så här tidigt såhär mycket!
Iallfall så hoppas jag det går bra,ska dit med mina sömnproblem. Har tidigare gått runt med en svart klocka i 11dagar dygnet runt förutom i duschen för att mäta pulsen. Senare ska jag troligen sova där också,läskigt.

 
                                                             ↑
Känner igen mig lite,inte för att älskling snarkar varesig ofta eller mycket!<3


Saknar Anna också, så alla vet. Måste ta mig upp till henne och hälsa på juh!Ü

//Emmy

Update!



Nu har jag varit sådär förbaskat off igen!Men jag är ju så dålig på att uppdatera ibland. Sen vart det ingen fixning på designen på bloggen brlv det inte heller. Istället var jag upp med pojken min till mina kära farföräldrar. Åh vad jag älskar dom! Och roligt hade vi! Verkligen,satt och skratta och skojja i flera timmar och även Sebastian verkade ha trevligt. Jag blir så glad när jag ser att han trivs med de personerna som betyder mest för mig. Lite annat jag gjort i helgen är att äta tacos hos pappa och visat lägenhetern för både två av mina bröder, min ena kusin och störst av alla besökare i både storlek och ja,betydelse va pappa. Han chockade mig glatt med att ta min råtta Ouzo från mig sätta han på sin egen axel. Jag vart verkligen glad av att se det, sällan jag ser den mjuka sidan av min pappa. Min lillebror Niclas är även helt såld på han!

Nu ska jag kanske iväg till gävle i helgen och frågan är om jag måste leta råttvakt eller om jag kan ta med han. Det får vi se lite längre fram. Och om inget kommer upp innan och vi är hoss Sebastians pappa så blir det Gävle till helgen.

Mormor fyller år



Ojj vad jag har varit duktig idag tycker jag. Först i skolan gjorde jag en utvärdering två gånger,då den försvann första gången för att den *murmel,massa vackra ord,murmel,morr* datorn inte tyckte att mitt hårda arbete skulle finnas kvar!>.<
 Efter skolan tog jag lite sällskap till ungdomsmottagningen med en tjej från klassen och där så beställde jag en tid,jag är för slarvig med mina p-piller känner jag!På tok för virrig!
Efter det gick jag till Friskis och Svettis och kollade upp priser för gym osv. då jag och Neftaly ska börja gymma tillsammans och hon vill fortsätta gå där medan jag vill tillbaka till Nautilus,men aja,jag kan ju iallafall titta på det tänkte jag.Sen nu så sitter jag hemma,ska strax iväg med mamma för att fira mormor,porterstek tror jag vi skulle få,mums!
Sen före så kanske det blir en snabbis ner på stan med Neftaly och hennes farmor,dom ska nämligen köpa idrottsskor,något jag inte äger...

Aja,de löser sig no alltihopa tror jag!

//Emmy

Pinsamt värre!



För att förklara allt så att ni förstår så börjar jag lite innan själva händelsen. Jo,Neftaly gick till affären med några klasskamrater, när hon kom ut ur affären så spöregnade det!Och bestämde att kuta för livet och hoppas på det bästa men när hon kom fram insåg hon att det inte var det bästa valet så henne vita linne blivit helt genomblööt och genomskinligt!Så i skydd av en kopis hämtade hon jackan och följde sedan med mig för att hämta lite "chokladkaffe" eftersom att jag kände mig lite seg. I alla fall så visade hon mig linnet och vi skrattade lite åt det hela,sen vänder jag mig om för att hämta min kaffekop och när jag vänder mig om för att följa efter Neftaly som börjat gå (utan att helt hunnit dra igen jackan),helt plötsligt vänder hon sig i panik då några killar kommer upp för korridoren och BANG!Rakt in i mig!Kaffekoppen flyger rakt över mitt vänstra bröst och arm och fasiken va varmt de var! så nu står vi där dyngsura i regnvatten och kaffe båda två medans två bord fulla med killar börja viska och skratta åt oss i vår olycka. Så vi kutade så fort vi kunde skrattandes in på toa och började tvätta av skor,tröjor och jackor(vilket alla var helt till delvis vita).
Sen ut och gå gången av skam medans alla stirrar på en och ens kaffefläckar!xD
Fint intryck jag gör på folk redan andra dagen i min nya skola!Hahaha!Aja ett gott skratt förlänger livet!

(Inlägget var skrivet i sklan men skolans nätverk har låst bort alla chattsidor och bloggar etc. så det går inte att ladda upp när man är på skolan)

//Emmy
                                                                                      

Fullända det hela lite!



Nu sitter jag hör med en varm kopp äppelté och en chocolatechip cookie!Tänkte unna mig lite gott nu efter en sån lyckad dag,för att fulländra det hela,men snart ska jag nog ta och värma på lite purjolökssoppa,mumms va den är god!Kanske lägger ut det nammsiga receptet sen,för alla borde verkligen smaka det!

Jag vart att tänka på en sak här med min kaka och allt,att jag egenligen inte borde ha så jäkla dåligt samvete så fort jag äter något gott,jag måste ju få unna mig ibland! I och försig har det blivit mycket nu den senaste tiden med kalas och besök och Sebastian men ändå. När jag varit så kallat "duktig" och vill ha något gott så får jag så otroligt dåligt samvete mot mig själv efteråt. Sen får jag för mig att folk kommer se mig som ett stort fetto då jag inte direkt är den smalaste personen på Jorden. Vill helst gå och spy upp den där brownien eller muffinsen jag nyss åt,både för att jag är så otroligt mätt men även för att jag känner mig äcklig. Hade jag haft kvar mina kräkreflexer hade jag nog varit bulimiker vid det här laget! xD
Samma sak när jag äter mat,jag äter faktiskt väldigt lite om man tänker efter,jag blir tillexempel mätt på en till två små potatisar och en halv tjockkorv med lite sallad till, och det är väll egentligen inte så farligt? Men ändå skämms jag så fort jag sätter mig ner för att äta. Jag skämms för att jag tror folk tycker att det är idiotiskt av mig att äta jag som är så stor,borde jag inte trappa ner kanske?För då skulle jag inte vara så tjock. Så tror jag folk tänker om mig så fort jag sitter i matsalen,restaurangen eller även hemma vid matbordet,fast om du ersätter "jag" med "hon" då förstås...

Och jag tror alla människor,framför allt tjejer med lite kurvor känner så och tänker så ibland. Men det borde vi verkligen inte göra,vissa har helt enkelt bara generna för att vara lite större,som tillexempel jag. Sen har ju jag oturen att ha det så att kärlek visas via maten i min familj. Tur att jag inte blivit ett glufsande monster av mig!
Sen tycker jag det låter hemskt när jag säger att "jag älskar mat",det är inte som om att jag menar att jag är tokig i mat och kan äta hur mycket som helst, utan att jag tycker om smaken av mat, jag tycker om den sociala delen av att äta mat och jag tycker att det är en av livets större njutningar. Även fast jag försäker framställa så gott jag kan i hur jag menar så känner jag fortfarande som att de flesta av er kommer tänka "jävla fetto,sluta ät" fast det verkligen inte är så. Och egentligen borde jag inte tänka såhär eftersom att dom flesta (förutom min mamma) klagar på att jag äter för lite! xD

Nej det jag vill komma fram till är väll bara att man ska låta sig njuta och kanske försöka tränga undan tankarna. och sen vill jag väll komma fram till mig själv mest och försöka inse att mitt dåliga samvete egentligen är helt omotiverad skit...helt ärligt...jag vet fan inte!

//Emmy

Första skoldagen!



Jag har jaft så otroligt roligt i skolan idag så ni kan nog bara innte förstå!
Trivs så otroligt bra i klassen,alla är så roliga och trevliga och jag har inte skrattat så mycket som jag har gjort på hela dagen!Det har varit rullningar på golvet,asgarv och energydrycker!Skrik och tjo och tjim!ÅÅh den här skolan passar mig så mycket bättre än GHS och jag känner mig mycket mer välkommen här än där!
Jag är redan en del av klassen känns det som vilket jag aldrig riktigt var på GHS. En tjej bad till och med om mitt nummer och alla pratade och skojjade med mig! Hur populär känner inte jag mig?

Enda som fattas nu är att älsklingen skulle vara här så jag skulle kunna krama halvihjäl honom med all lycka jag ha i mig nu!Men han kommer på fredag.

Asbra dag och jag är lycklig!

//Emmy



                                                                     
 
                                                                                                          Happy!

Kalas!



Var på kalas igår men det blev inget inlägg om det då mitt internet och TV krånglade.Blåste ju mycket igår så det var väll nån ledning eller nått.

Iallafall så firade vi min storebror Andy (Andreas) som fyllde 18 och bästa kussen Nadia som fyllde 19.Vi var inte så många som fira dock,runt 16 stycken,menmen så blir det när släkten sprider ut sig över hela världen! Nadia fick en Yvés Rocher (stavning?) av mig om jag inte minns helt tokigt! Och Andy fick (av både mig och lillsyrran Elin) påslakan till en dubbelsäng tills han flyttar hemmifrån.Han behöver ju sånt och jag hade inte så mycket pengar tyvärr,är faktiskt ganska luspank just nu!
Sen blev det en massa fika och andra presenter,vilket två av dom Andy troligen skämmdes över ganska starkt!Dom var lite snuskiga om man säger så och,jaa,Andy är ganska jätteblyg och tystlåten!
Synd för han nu bara att han inte har fått något nytt leg utan måste vänta ytterligare två veckor!

Om jag får tag på det så kommer bilder och kanske en film sen ;)

//Emmy

Inte hälsosamt...



Jag jagade skor hela natten igår och lite idag med och jaa...det kan inte vara hälsosamt!Jag blir helt galen!Ge mig pengar NU! Titta bara på dessa darlings! Come to mama är allt jag kan säga!Längst ner är mina favvisar ;) Dom SKA jag ha!De bara är så!Här kommer några av godingarna jag hitta:


Skohjälp tack!



Nu är det såhär att jag har letat ett par "kvinnliga kängor".Skitsnyggt halv trashy till jeans eller så,grejjen är den att det är skitsvårt att hitta de jag vill ha!Har ni nå tipps på sida/affär hör av er!Jag vill ha något liknande dessa under men med lägre klack,mycket lägre!Någon cm bara :) Tack för hjälp om de finns!

                                                                ← SNYGGA!

Storstädning!



Oj herregud va stökigt jag har haft det och shit va damm!Nu har jag damtorkat alla ytor,diskat och skurat badrummets alla hörn och kanter,jag har bäddat sängen,beställt tvättid och rensat kläde roch lag i tvättkorg/garderoben. Jag vart även bjuden på Coco Thai av mamma,mums va gott de va!

Så här ha min dag sett ut mer detaljerat:

10:20 - Väcks av mamma som ringer
11:30 - Kliver upp,klär på mig och börjar städa med mamma,hon diskar jag plockar.
12:40 - Dammar av oss och bär upp lite grejjer till vinden samt beställer tvättid innan vi åker för att äta mat.
13:00 - Sätter oss och käkar på Coco Thai
14:30 - Återigen har vi babblat bort tiden och åker för att handla in lite smått innan hon släpper av mig vid lägenheten.
15:00 - Kommer hem packar upp lite smått jag handlat hem,ser lite TV och tar en tupplur då jag nästan ser i kors!xD
17:15 - 23:30 - Börjar städa som en tok!Pratar lite med Sebastian i telefon och funderar på mat,uppdaterar och kollar igenom olika sidor.

Nej nu ska jag ta och käka!Undra bara va fasiken jag ska hitta på bara!

Imorgon hoppas jag på besök av plastmamman Suss och storebror Johan,men har inte hört något så vi får se!Och så ni vet så är min kamera "trasig" behöver nytt batteri då jag inte kan ladda det.
Så bilder kommer när jag får pengar helt enkelt!

//Kram Emmy

Skola snart...



Usch det är skola snart och jag är verkligen inte redo!
Jag har ju inte gjort något på mitt sommarlov!Det har sugit mest någonsin och jag hatar det.
Vet ni att mitt självförtroende har varit så lågt så för första gången någonsin har jag inte ens doppat tårna i vatten utomhus?!På ett sätt känner jag panik och vill åka till ett badställa och bara hoppa i så jag iaf har badaten gång.Ska nog tamefan göra det!
Annars får jag aldrig sinnes ro!Hahaha!xD

        Detta var det meningen att jag skulle göra i sommar:

  • Åka karuseller någonstans - Nepp
  • Åka till Sthlm med Älsk och shoppa+Grönan - Nepp
  • Åka till Metal Town - Nepp
  • Vara i Göteborg några extra dagar till att gå på Lisseberg - Nehej du
  • Åka till Sthlm i två dagar med Filip utan att sova - Nix
  • Grilla - YES! Med goa vänner och go pojkvän!
  • Bada asmcyket - Har som sagt inte hänt en enda gång
  • Äta sushi - Nee,var nära men min mage var för hungrig för att jag skulle vågra risker att fortsätta så,hahaha!
  • Vara en massa med älskade Sebastian - JA!Enda som varit bra på hela sommaren♥
  • Läsa ut en bok i solen i Soltorgsparken Har inte hunnit vara där en enda gång *snyft*
  • Vara på nån fest - Nej och det har sina förklaringar...*Harkel* (Nej inte du Sebastian,so don't worry)
  • Lyssna på en massa Green Day - Halvt om halvt
  • Bada i Leksandssommarland - Neppsi,kan inte visa mig bland folk
  • Sola - Nixx,vit som en snöflinga!
  • Bada hundarna - Har inte ens hunnit gå ut med dom
  • Åka till Furuvik med Älsk - Vi skulle men pengarna lånade jag ut och fick sen inte tillbaka i tid,så ne inte det heller
  • Cityfesten i Gävle(är inte säker på om den varit men min sommar är nu över så...) - NEJ!Inte detta heller
  • Åka till Rörträsk men Sebastians familj - Nepp,bussen hem kosta för mycket
  • Fira Älsks pappa - Yes
  • Peace and Love festivalen - Vart ju typ tvugna när det inte blev nå Metal Town
  • Classic Car Weekend - Fastnade i Gävle,minns ej varför tyvärr...detta är det jag är mest ledsen över

Denna sommar har överlag helt enkelt SUGIT!

//Emmy

Inte ens Sushi har Emmys sommar bjussa på,än mindre sol och bad...

Vad tycker ni?




Neftaly gav mig för ett tag sedan en idé om vad jag kan skriva på min blogg om,förutom småsaker som händer i mitt liv.
Hon tyckte att jag ska skriva om olika samhällsfrågor och politik.Boooooring tänker nog många av er nu men då säger jag,ge det en chans,det är troligen roligare än vad du tror!Så vad säger ni?Något jag ska satsa på?Tänkte att ni kan skicka in olika ämnen jag ska ta ställning till,och iblandd så tar jag saker som jag själv möter på i min vardag!
Var lite schyssta och hjälp mig nu! ;)
Come ooooon!

//Emmy

Vandring och pengar



Så nu har jag ätit (makaroner med pastasås,orka laga mat det är sent) och kände för att berätta lite för er vad som har hänt den senste tiden jag varit borta.Men ska fatta mig så kort jag kan :)
Men först måste jag få berätta vad min pojk har fått för sig!xD Han och hans plastbror ska gå 5,5mil sen tälta i flera dagar sen gå tillbaka hem,allt detta skall göra i militärunifom (han är med i nå försvaret grejs) och packningen väger ca 13+tältet.Jag önskar han lycka till för det kommer han behöva!Hahaha!Hur får man för sig en sån idé?!

Iallfall,detta har jag gjort:
Jag har varit och firat Sebastians pappa som fyllde 40.Svettades som en gris och fick springa med ispack då jag äter tabletter till magen och mina p-piller (som jag är lite kännslig för) och dom två tillsammans får en att SVETTAS.Jag har varit i Gävle och köpt en råtta som jag döpt nästan helt till Ouzo,har fortfarande inte bestämt mig helt och har haft honom nu i två veckor nästan!(han är till 2/3 nakenråtta,URGULLIG och mjuk!) jag och Sebastian har haft två jättebråk denna vecka,stackarn får stå ut med mitt humör som går upp och ner hit och dit,blir nog bättre snart med det sen så har nog han lite frustrationer i sig.Men vi är starka så inget kan rubba oss<3
Sen idag vet ni allt med skolan,det ni  inte vet är dock detta!Mitt öga är helt rött och känns som ett blåmärke när jag blinkar!Läskigt,sen var det ju ganska passande eftersom att det var "första skoldagen" för mig på Helix kan man säga.
Aja skit samma,får helt enkelt se till att vara urläcker när vi börjar skolan!Hur nu det ska gå till...

En rolig sak till oxå!Sebastian ska bjuda mig på kryssning nu när vi ska fira 6månader den 8/9, blir spa massage och grejjer.Visst är han lite för bra för att vara sann?Nej usch nu blir jag så där gullinussigt tråkig!

Aja men det var nog allt tror jag och jag ska verkligen försöka sköta mig nu med bloggen,det är ju roligt att skriva!Riligare blir det om ni kommenterar.

Ska försöka designa om bloggen lite iaf på fredag med sebs,alltså inte imorgon utan nästa.Så kan se lite kaikon ut men kan samtidigt inte bli värre än vad det är :/

//Emmy

 
Erkänn att han är söt min lilla Ouzo,även ni som inte gillar råttor,
plus att han är plögd och älskar att pussa på mitt pekfinger<3
Tvättar det varje kväll,ni ska se hur söt han ser ut då!Älskar dig Ouzo♥