Tatuering



Har två tatueringar jag funderar över, ska ha båda men ska göra den med stjärnorna först,ska ligga som ett stjärnfall på ryggen från sidan av nacken ner under skulderbladet.
Det ska vara skuggat mellan stjärnorna men vilken sort av stjärnor ska jag ha? Lägger ut lite alternativ men ge även gärna egna idéer.

Klicka på bilderna för att göra dem större.


Ska även ha en rosenknopp för att hylla min farmor och farfar. Vet dock inte hur jag ska lägge upp den,hur blanden ska se ut och själken har jag ingen aning om hur den ska se ut. Ge mig tipps? Den ska sitta på hanleden.
Här har ni lite inspiration:

Klicka på bilderna för att göra dem större.

Jag fattar det inte...



Jag satt nyss på bilddagboken och kollade fokus som för en gångs skull hade några intressanta bilder. Så jag klickade på en, senaste kommentaren var från en tjej som skrivit "skicka en bild på ditt ansikte till haiti för att bevisa att det finns värre katastrofer !"
Detta troligen endast för att tjejen på bilden inte var pinnsmal utan lite kurvig och fin.
Varför gör man så? Varför har folk ett sånt behov av att hoppa på folk utan anledning?
Jag skulle ha förstått bättre om tjejen på bilden hade skrivigt något stötande nedanför, men här var det inte så.
Värsta är att sedan när folk började kommentera emot henne, sa åt henne att sluta osv så fortsatte hon att hoppa på de människorna istället.
Förstår verkligen inte varför. Förklara det för mig?

Är det någon som vet var min pojkvän är?



De har varit en rätt seg dag idag måste jag säga. Gjorde Nationella Prov i Engelska B. Gick awesome såklart,förutom viss frustration då. Men de löste jag och Josse med att gå ut och skrika lite i parken bakom skolan. Hahaha! Folk trodde nog vi var galna!

Föresten,är det någon som vet var min pojkvän är? Hans mobil dog igår, han har inga pengar på mobilen och har inte använt internet sen i förrgår när han var hos mig så vitt jag vet.
Tänk så körde bussen av vägen när han åkte hem i måndags? Usch,sånna tankar far igenom huvudet hela tiden! Imorgon är jag inne på dag 2 utan någon som helst kontakt med människan!
Jag misstänker att han är hos pappa sin, för där har han ingen laddare, ingen dator och kan inte använda hem telen.
Annars blir jag nervös. Så hör jag inte av ifrån honom imorgon då blir det en rejäl sökning efter honom!

Aja, förövrigt så var min klasskompios Sörling världsbäst och köpte Pier Pressure biljett åt mig innan dom  tog slut igen! Awesome! Så pöss på honom! Får se till att komma ihåg pengarna jag ska ge honom imorgon.

Nu ska jag mysa ner i sängen ordentligt och se klar på "Law and Order - SVU", eller jag kanske ska fortsätta nörda mina älskade "Underworld"-filmer?

Usch vad jag äskar Underworld!
Här får ni en bild på Selene, huvudrollen i Underworld spelad av Kate Beckinsale.



Måste hon vara så överdrivet snygg?!
Hade det inte räckt med lite lagom sådär? Hahaha!

Tro



Jag satt här och tittade runt på internet och vart och kolla på ett Magnus Betnér avsnitt från "I ditt ansikte". På sidan av detta hade någon länkat en artikel i Aftonbladet där det stod hur en präst hade stämt Betnér för hans uppträdande där han skämtade om Jesus och drog olika citat ur Bibeln och skämtade om detta.
Allt det här i och försig gamla nyheter men det fick mig att tänka lite.

Det finns så många gamla religioner och tankar om Gud/Gudarna eller livskraften som finns i jorden.(Sätt det i vilket sammanhang du vill). Många av dem känns urdaterade och passar inte särskillt bra in i samhället och det som slog mig mest var en speciell tanke.
Nämligen att ska inte en tro öppna upp en och göra en mottaglig, förstående och i frid med sig själv och andra?
Mina tankar vandrar då vidare till nästa del, om nu allt detta stämmer, då kan fördommar om homo/bi-sexualitet, förtryckande av andra reliogioner osv. vara mer instängande än frigörande?
Att vara fördomsfull kan ju inte vara frigörande? För det är ju det många religioner är. Fördomsfulla.

Jag tycker att en bra,frigörande religion är en utan fördommar som uppmuntrar folk att acceptera varandra,stötta varandra och hjälpa. Många religioner som kristendomen gör mycket av detta. Men dom är fortfarande fördomsfulla på olika punkter. Detta gör det till en mindre frigörande religion som dessutom talar om för dig vad du ska tycka och tänka om olika människor pga. deras val i livet.

Det är mycket av detta som gör att jag är för Wicca. Här har du en fördomsfri ljus och vacker religion.
Det finns inget helvete, människor får ha sina förhållanden som dom vill, så länge man inte skadar en annan människa. Man får vara homo/bi/hetero-sexuell. Ha ett monogamt eller icke monogamt (kommer för mitt liv inte på vad fasiken det heter) här kan du äta kött,eller vara vegetarian. (Även om religionen förespråkar en vegetarisk/vegan diet så står det även att om du själv mår bättre av att även äta kött så går det naturligt vis bra).
Grunden i hela religionen är underbar, den går ut på tre baser (så långt jag kommit i min "forskning" av Wicca) är följande:

◊ Allt du gör kommer till baka tre gånger om.
(Alltså enkelt förklarat,ger du någon en kram får du tre tillbaka,slår du någon en gång får du tre smällarna tillbaka.)

◊Sträva alltid efter att göra dig själv lycklig, men skada ingen på vägen.
(Vet inte den behöver förklaras för mycket men, älska den du älskar oavsett kön, inge dömmer dig, ät det du tycker om, men äter du kött, skada inte djuret i onödan, etc.)

◊ Ta vara på naturen och allt levande, för det är din fader och din moder. (Vi kommer alla ifrån naturen, vi är alla beroende av den, så kasta inte skräp, plocka upp det istället, skada inte djur, hjälp dem, ha inte sönder skogen, hjälp den att grönska etc. Guden och Gudinnan porträtteras i bland annat solen och månen. Man kallar även jorden för Moder Jord, alltså Gudinnan, Fadern är himmelen, alltså Guden. Hoppas ni ser sambandet där.)

Hoppas jag öppnat ögonen för någon om denna vackra tro. Jag tror på fullaste allvar att livet på jorden skulle vara mycket mycket bättre om alla levde after denna tro. För här blir ingen dömd fö rhur den lever sitt liv. Om det är så i ett icke monogamt heteroförhållande eller ett gift monogamt gaypar.
Alla accepteras. Här finns inget himmel eller helvete. Här blir ingen dömd. Skiten du kastar runt omkring dig blir du straffade av tre gånger om ändå. Likväl med allt de goda. Det kommer ikapp dig med, tre gånger om.

Ny design!



Vad sägs om den nya designen? Vill tacka Anna för hennes hårda arbete! Helt underbart!
Nu är man lycklig! tack tack Anna!

Fest hos Björn? Neeeeeej...



Ja, det var ju meningen att jag och Sebastian skulle på fest hoss Björn på fredag. Känns som om halva klassen kommer vara där och jag hade verkligen behövt komma ut för det enda jag gör är att sitta inne i mitt förbenade jävla skitrum och stirrar på två fyrkantiga skärmar hela jävla tiden (ursäkta språket men är förjääääävlas pissigt trött och arg på detta!) och detta skulle ÄNTLIGEN bli en paus ifrån all jävla tristress.
Så Sebastian skulle väll fixa lite att dricka till oss. Istället sitter han som vanligt och spelar dataspel och halvhjärtat loggar in MSN för att kolla om någon är inne som man kan köpa av.
"Ingen där. Nehe de var ju tråkigt. Aja de löser väll sig." Så fortsätter han med dataspelen.

Så nej, de blir inget. Som vanligt. Så som vanligt kommer jag få sitta på mitt jävla arsel, i mitt jävla rum och stirra på samma jävla programm som alltid och stoppa i mig samma jävla skit som alltid.
Fy fan jag är så förjävlans trött på helger att jag önskar att det aldrig någonsin kommer en enda helgjävel till!

Nu tänker jag stänga ner allt och dra något gammalt över mig!

Fan vad förbannat trött jag är på dessa jävla helger!

//Emmy

Onsdag



Hej,de blir en kort inlägg idag. Idag var första dagen jag kom upp ur sängen ordentligt. Ingen feber,bara väldigt slut. Datorn höll på att krasha i morse så har inte rört den för mycket, var istället ner på stan för att köpa ett USB och försöka rädda allt som räddas kan på datorn men då har databutiken flyttat eller nått. Och jag orkade helt enkelt inte ta mig till Kupolen,så jag drog vidare och passade på att handla till råttorna nu medans jag har lite små kronor.

Jag drog sen vidare upp till mammas jobb,pratade lite,åt lite våfflor (Internationella Våffeldagen imorgon den 25:e!) och så passade jag på att heja på Malin.

Imrgon blir det skolan för första gången denna vecka. På fredag beställer jag biljetter till WCR, MT och PP!
Har ni planerat något till sommaren än då? Själv hoppas jag på en massa jobb efter Göteborgs resan.
Fy fan vad underbart man kommer ha där nere!
Nej nu ska jag se klart på Sex Rehab with Dr. Drew!

//Emmy

Vart tog all min träning vägen?



Jag var ju sktduktig ett tag och tränade och greja! Sen kom det resor,sjukdommar,möten osv i vägen. Ett tag var mitt gymkort till och med bort i ca 2veckor när jag faktiskt hade tid att träna!
Nu har jag inte tränat på flera månader. Känns helt värdelöst. Jag vill verkligen iväg, men nej istället ligger jag här hemma och kämpar för att får luft!

Men jag vill gärna gå ner ca 10kg inom 3-4månader. Helst tre. Så det är umm...*räknar*.. ca 8hg i veckan. Alltså nästan ett kilo veckan då för aqtt göra det enkelt. Men gud det är ju liksom inte helt omöjligt.
För er som tycker "men gud,det är ju ingenting!" så borde ni veta att min matsmältning inte riktigt fungerar så jag får ta tillskott för att den ska funka som den ska. Jag har även talat med en läkare om varför jag har så svårt att gå ned i vikt och för att förenkla och citera honom när han förklarade det kort för mig var;

"En del av din övervikt är kopplat till ditt psykiska mående,vilket vi vet inte är så bra. En annan faktor till det hela är att din kropp tål mer och reagerar mindre på träning än en vanlig. Om man säger att en människa måste gå en kilometer för att gå ner ett kilo så måste du gå två för att nå samma resultat."

Sånna där nyheter gör ju en såklart skitglad. NOT! Men jag får helt enkelt kämpa! Så fort jag kommer ur denna förkylning vill säga. Tills dess lever jag på fruktsmoothies,för dom är awesome goda!♥


After                                        Before
Kelly Osbourne Kunde fixa det! De kan jag oxå!

Nu ska jag peppra datorn med lite inspirerande bilder av kvinnor med samma kamp som jag! Har ni kanske några tipps på någon som gjort en bra vändning som Kelly? Släng in en kommentar är ni gulliga i sånna fall!

//Emmy

Trött på att vara sjuk!



Nu har jag legat hemma sen i söndags och varit sjuk. Jag är täppt överallt där du kan vara täppt,jag har ont i varenda por och jag ser ut som ett lik i ansiktet. Tog en dusch för ett tag sen. De fräscha upp lite men, usch jag är trött på konstig röst och konstant huvudvärk!
Inga mediciner fungerar heller. Förutom nässprejen,nässprejen är min vän!

Var hos psykologen i måndags, ringde henne idag för att be ny ,mediciner då jag är allergisk emot något i dem jag har nu vilket gör att jag får en enorm överreaktion eller vad man ska kalla det. Så dem kan jag tyvärr inte använda, de blir att fixa nya helt enkelt. De jag får reda på då är att jag måste gå till en läkare. Vet ni hur svårt det är att få en läkartid som inte krockar med skolan?!
Det är nästan omöjligt! Och jag som verkligen måste gå i skolan så mycket som möjligt.
Aja,jag löser de väll. Det brukar ju ordna sig i slutändan.

//Emmy

Emmy



Jag: Emelie, men kallas av många för Emmy.
Födelsedatum: 9 Februari, 1992 
Stjärntecken: Vattuman
Längd: 1,70
Naturlig hårfärg: Brunt och glänser i guld
Bor just nu: Borlänge i Dalarna
Civilstatus: Singel och helt tillfreds med det
Barn: Nej, det får vänta. Har dock en råtta vid namn Ouzo som jag kallar ”mammas bäbi”. Ja, jag har en överdrivet nära relation till mina djur!

Skola: Gick 1år på Glada Hudiksskolan på linjen ”Arrangör och ledarskap” i Hudik. Flyttade sedan hem och bytte till Helixgymnasiet i Borlänge där jag gick Teknik i två år även om jag är helt nollad när det kommer till teknik. Tog studenten 2011.
Yrke/Jobb: Vikarie som personlig assistent på en utvecklingsstörd tjej. Söker även mer jobb.
Körkort: Nej, har inte allt för bråttom med det heller då ekonomin inte tillåter det.
Favoritfärg: Svart och rött i första hand. I inredning gillar jag naturfärger som brunt, svart, grått med stänk av olika starka färger.


Tatueringar/Piercingar: Jag har fem vanliga hål i öronen samt en Industrial piercing i vänster öra. Funderar även starkt på en Septum piercing.  Har en tattuering som täcker insidan av vänstra underarmen.


Intressen: Det bästa jag vet i livet är att resa, sedan att träffa nya människor, få nya upplevelser och växa som person utav dem. Förutom det umgås med mina vänner och om helgerna så sitter jag antingen med en bok i högsta hugg med te eller ett glas vin nära, nån gång ibland går jag ut på party men oftast har jag bara "egen tid" eller umgås med vännerna. Jag är även väldigt intresserad av historia, religion, politik och kutur i diverse meningar.


Designen & kodningen på bloggen:
Det är min kära vän Anna som har gjort den, den får inte tas utan min och framförallt hennes tillåtelse. Hon har copyright på det. Läs mer om copyright längre på sidan.


Är jag intresserad utav att designa bloggen: Trotts att jag går Teknik så är jag inte allt för intresserad av kodning och design osv. Jag har även sluppit undan dessa kurser eftersom att jag hoppade in i programmet efter ett år.


Vad jag skriver om:
Jag skriver om vad jag tänker, tycker och känner. Jag skriver om mina åsikter och om saker som händer mig under vardagen.

Om någon skulle säga något kränkande emot mig, och det finns en chans att jag kan få tag i denna person så tvekar jag inte att anmäla dem för kränkning. (Det är nämligen ett brott.)
Jag tycker nämligen att man ska ha respekt för människor och deras känslor, och hur dem hanterar dem. Oavsett om det är glädje, sorg eller lycka.

Copyright:
Inget på min sida får kopieras bilder, texter, kodning m.m.
Jag har ensamrätt på alla mina bilder och texter. Kodningen har Anna ensamrätt på då hon är upphovsman till den likväl som jag är upphovsman till alla mina texter jag skrivit och bilder jag har tagit. Man behöver inte köpa patent på det utan när du skapar något så får du automatiskt ensamrätt på det. Man behöver inte sätta någon signatur på sina verk för att de ska gälla eller sätta ett ©.

Man är inte fri att ta ett verk innan upphovsmannen varit död i 70år. Om du bryter denna lag så kan du får upp till 2 års fängelse.

Du kan läsa mer om COPYRIGHT © här!

Just ja...



För er som inte träffat mig på ett tag osv. Jag har tagit ur dreadsen och klipp av mig håret. Här får ni en halvtaskig bils av hur jag ser ut i huvudet nu:

There you have it!

 

//Emmy

Vart tog våren vägen?



Asfalten var framme,fåglarna badade i pölarna,solen sken och man blev plötsligt lite gladare. Man ville ut och gå, känna värmen och få suga i sig den där extra kryddan av energi man bara kan få ifrån solen. Men ack vad man bedrog sig! Solen kom och gick, och sedan återvände vintern,mörkret och framförallt...snön.
Nej,jag vill inte längre ha vår. Jag KRÄVER det.
Jag tycker vi ska ha en internationell "Kasta varmvatten ute så snön smälter" istället för "Earth Hour" den 27 mars. Eller varför inte göra båda samtidigt?
Tända brasor överallt i världen för att minnas vart vi brukade finna värme innan all elektronik fanns och samtidigt smälta en massa snö! Vilka röstar på den idén?



Jag har fått nog av snön!

//Emmy

En dikt/låt om fylla av ME!



Jag ska supa mig full,
Jag ska ramla över det förflutna,
Jag ska se framtiden klart,
Jag ska dansa i de ovetandes land,
Jag ska skratta och le,

Jag ska supa mig full,
Jag ska glömma allt,
Jag ska aldrig mer se min smärta,
Jag ska ligga och spy,

Jag ska supa mig full,
Jag ska se badrumgolvet i närbild,
Jag ska slicka rent min sår,
Jag ska stappla mig frammot,

Jag ska supa mig full,
Jag ska somna och aldrig mer se,
Jag ska flyga och vara fri

 

//Av mig, Emmy, alltså, ni får inte ta den utan tillåtelse.


Hahaha! Visst är den lite rolig?

Tror jag hade riktigt tråkigt när jag skrev den,haha!

 

Suddig bild på mig och bäste storebror Johan!

 

//Emmy

Akuten



Usch,Sebastian åkte in till akuten med bröstsmärtor och svårt att svälja. Så han ringde rådgivningen som koplade vidare honom efter ett tag till akuten som ville ha in honom. Nu har han varit på akuten i några timmar, och är hemma. Dem gjorde EKG,röntgade (stavning?) och gjorde olika hjärt tester. Dom trodde att en lunga kanske var punkterad efter hans förkylning eller så. Men dom hittade inget fel på honom så han har fått åka hem med smärtan. Man får hoppas att han vaknar imorgon och mirakulöst är utan smärtan. För just nu kan han inte äta eller ens andas djupt stackaren.

Så nu är klockan sent och jag har lite saker att ta reda på innan jag kan lägga mig tyvärr.

Föresten,jag ska snart få en ny design av min vän Anna ! Så det är ju underbart! Så snart får ni en ny design att stirra på än denna gamla vanliga. Tack tack Anna!

Sommar planer!



Jag har gjort lite sommarplaner nu dom senaste dagarna med några i klassen och Sebastian. Kommer bli awesome och det verkar som om det kommer bli av!!

Det blir West Coast Riot, sen Metaltown och efter det Pier Pressure!
JAG KOMMER FÅ SE HIM!!!
Jag skuttade, snurrade och pep av glädje i flera minuter efter att jag fick reda på det!
Det kommer bli världens bäst sommar om detta går vägen.
Fy fan vad underbart! Jag älskar det!


I sommar kommer jag få se denna underbara man!
♥ Ville Hermanni Valo ♥

Dom jag åker med är några ifrån klassen vid namn; Sörling, Olivia, Björn och Simon. Sen så följer älsklingen Sebastian såklart med! Fyra dagar med en massa underbart folk och sjukt bra musik!

Här är band listorna (tjockaste = viktigast):



WCR:

The Hives (S)

Rise Against (US)

Dropkick Murphys (US)

Flogging Molly (US)

Bad Religion (US)

Dillinger Escape Plan (US)

Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine (US)

The Get Up Kids (US)

Hot Water Music (US)

A Day To Remember (US)

Sista Sekunden (S)

Invasionen (S)

Bruket (S)

 

 



MT:

 

Rammstein (GER)
In Flames (S)

Bullet For My Valentine (UK)
Amon Amarth (S) NY!
Sabaton (S)
Coheed & Cambria (US)
Garcia plays Kyuss (US)
Kreator (GER)
Dark Tranquillity (S)
Finntroll (FIN)
Nile (US)
Sonic Syndicate (S)
Hatebreed (US)
69 Eyes (FI)
Brian "Head" Welch (US)
Adept (S) NY!
Raunchy (DK)
Dream Evil (S)
Bleeding Through (US)
Between The Buried And Me (US)
Cynic (US)
Raubtier (S)
Antichrist (S)

 

 



PP:

HIM (FIN)
Paramore(US)

30 Seconds To Mars (US)
Takida (S)

The Sounds (S)
Dead By April (S)
Neverstore (S)
Her Bright Skies (S)