Snöyra!



Idag var det friluftsdag med skolan. Massa skojj,mycket snö och pulkaåkning. Vart att åka en del med Emma och Sara,och en vända med Camilla hann man oxå med. Vi hade en del teambuildikng inom klassen och med hela skolan. Vi är ju en skola på knappt 130 elever så helt omöjligt var det inte. Som avlutning på dagen åkte hela skolan pulka ner för backen tillsammans,folk satt,låg och stod på varandra för att få plats på alla mattor,pulkor och bobbar!Riktigt skojj var det. Vi hade även ett pulka-race,vår lärare Gustav vann ett antal gånger man sen vann äntligen en tvåa (?) över honom i det sista avgörande racet. Grattis "jag-kommer-inte-ihåg-ditt-namn-just-nu"! Riktigt kul dag,och det var massa mys att sitta vid brasan också och äta kalkonmackor.

Imorgon kommer bäbi hit, så jag hoppas och tror att det kommer fortsätta i samma goda stil. Längtar till all mat vi ska äta, fisk och spenat, pizza och så ska vi prova på att göra thaimat!Steka nudlar och sånt,kan bli en hel del intressant. Förväntar mig att vi ska misslyckas,men vem vet, vi kanske överaskar oss själva?!

//Emmy





Bild på mitt öga till er,I see you!

Helgen är planerad



Längtar tills det blir helg,som vilken annan jävel. Men lite speciellt är det,för äntligen så kommer bäbi upp hit och ska sova. Han har inte fått tillåtelse av mina lärare innan och nu äntligen så får han komma igen! Om ni undrar varför han vart portad så var det för att jag hade han boendes här i nästan en hel vecka. Det var nån jävel som skvallrade på oss. Men nu kommer han. Och det ska bli matlagning (jag som itne kan laga mat!) och det ska ses på film och tjockas med både Risen, chokladpudding och Coca-Cola. Längtar massor!Det kommer dock inte bli allt för mycket skrivande under helgen. Kanske slänger in nån bild från helgen här på bloggen sen.Vi får se.
Nu har jag inte tid längre att skriva för nu ska jag ringa Sebastian och göra inköpslista för helgen!
Pengar på fredag blir det oxå!Friheten är nära!xD

//Emmy





Tycker om dig Sebastian Svensson

Saknar dig,men vi syns ju snart ♥

Social och ensam,underbar kombination!



Jag är så extremt social,men har ingen att umgå med.Perfekt eller hur?
Jag saknar en massa människor.Ronnie,Neftaly,Elin,folk i Sätra och folk i min gamla klass. Vill verkligen umgås med folk,hitta på saker. Gå på stan,shoppa,ta en fika,spela tv spel,se film vad som helst,jag saknar mest att bara få prata med folk. Just nu består min umgängeskrets mest av bara en person.Min bäbi Svensson,inte för att jag har något emot det,han är underbart bäst. Men jag saknar ju fortfarande andra männsikor, man vill ju inte vara beroende av en enda person,för om den försvinner vem har man då? Då sitter man där,helt ensam.

Nu när vi ändå pratar om andra männsikor vill jag tillägga att jag inte alls trivs i att vara upptagen. Inte det att jag inte tycker nå så otroligt mycket om Sebastian och jag vill verkligen inte mista honom. Men det är precis där problemet ligger. Jag mår så dåligt av förhållanden för jag är hela tiden orolig och övertygad om att personen tycker jag är irriterande,att den itne tycker om mig och att den kommer gör slut med mig. Jag går och tänker så hela tiden,samtidigt faller jag ju mer och mer för personen. Så ju med kännslor jag har för en person,ju sämre mår jag och ju mer osäker blir jag.
För om den personen skulle lämna mig,så skulle det betyda och kännas så mycket mer än om en person jag endast har som t.ex. ytlig vän skulle lämna mig. Sårbarhet är inget som speciellt roligt. Inte alls faktiskt. Och det är därför jag inte trivs i förhållanden. Men en sak som är bra när jag är tillsammans med någon är att när jag är med personen så försvinner all osäkerhet och jag känner mig trygg och säker. Detta resluterar dock i att jag tillslut bara vill vara med den personen hela tiden. Så Svensson får nog snart smaka på hur det är att ha mig i hälarna hela tiden!
Du gör mig så osäker bäbi,men det  är bara för att jag tycker om dig så mycket!♥

Hjälp?



Okey,jag vet.Tre inlägg på en natt kanske är en aning mycket men jag är inte trött och min enda underhållning är "Buffy"-serien(Tack Corre!).Är ju ensam nu så jag är ganska lättskrämd och avsnittet jag ser är ganska asläskigt.Stumdocka som lever och skär ut hjärtat på folk.Visserligen är serien rätt gammal och känns B när man ser den men.Jag är rädd!

Iaf,det var inte därför jaf började skriva,utan jag behöver hjälp med min blogg. Header och sånna saker.Nån vänlig själ som känner sig manad att hjälpa mig?Snälla?


Too cool for School?



Nu är klockan tjugo i tolv och det dunkas party i våningen nedan för mig.Antar att folket har kul.Själv bor jag ensam på övervåningen numera.Ganska tomt och ensamt,speciellt nu när nedre våningen börjar ta min vardagsrum inredning med motivationen "du får ju ändå plats". Det kanske jag gör men det är ju sådär lagomt mysigt och hemtrevligt här uppe.Många tycker att jag borde flytta ner till de andra på elevhemmet.Men jag tycker om mitt rum.Det känns som hemma nu,och dessutom så känner jag mig bara pressad i närvaron av dem som bor nere.Jag passar liksom inte in i gruppen.

Lika lite som jag passar in i min klass här på skolan.Trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt att kliva in i ett klassrum och inte veta vart man kan sätta sig.Trotts mobbning och liknande har jag alltid haft åtminstånde en vän i klassen,så problemet har aldrig riktigt dykt upp.Nu är jag helt ensam.Vet inte vad jag ska göra för att komma in i klassen,om jag ens orkar engagera mig i att försöka vill säga.Man kommer ju till en punkt där man helt enkelt inte längre orkar bry sig.Jag tror jag har nått den punkten nu.

//Emmy

Mainstream



Jag hade igång denna bloggen tidigare.Men Det blev tråkigt och det jag skrev om kändes inte viktigt.Eller,jo på sätt och vis var det väll det.Men inte längre.Jag har länge tänkt starta upp den igen,på råd från en god vän.Men jag har inte vågat,och sen har jag oxå tänk en hel del på varför någon skulle vilja läsa min blogg.Antagligen ingen,so here goes nothing.Det ni i alla fall bör vet,om det nu sitter någon filur där borta och läser.Är att jag skriver vad jag vill om vad och vem jag vill.Tar du illa upp så är det bara att sluta läsa.Men förhoppningsvis kommer jag vara rätt snäll.
 
//Emmy