Mina älsklingar!



När jag kom hem från skolan så var det strålande solsken och riktigt varmt så jag tänkte vara lite snäll med mina älskade små bäbisar och tog ut dem i vårvädret. Ni skulle ha sett dom, dom gick sakta och forskande ifrån mig,sen när dom kom ca 20-30cm ifrån mig så kuta dom tillbaka upp i famnen!
Haha,ja de är ju lite läskigt ute i stora vida världen! Och stackars Ouzo har ju precis fått ett koppel som faktiskt passar honom men han tycker väll de inte är allt för bekvämt så han brottas och protesterar ganska ordentligt mot det men jag har bestämt mig, i slutet av sommaren kommer han älska koppel för det ska betyda att han ska ut i solen. (Råttor är faktiskt riktigt intelligenta djur,synd att dom ses som skadedjur oftast.) Ska göda upp Lillen lite oxå så han får på sig ett koppel utan att kunna slita sig allt för lätt ur det. Han är så gosig av sig, och Ouzo har sån personlighet, jag älskar mina små bäbisar!

Mobilen var död så de blev (snyft) inga bilder, men nästa gång ska jag ta lite kort och lägga ut så ni får se på mina fina älsklingar ♥

Rensa garderoben!



Nu har jag och mamma rensat halva min garderob, inte mycket kläder än men har två garderober kvar och typ allt där ska bort. Så skänker jag bort det mesta och säljer ett par få käder på tradera.
Vårstäda är great! När det är över vill säga!

Nej,nu äre mat, sen blire bubbelbad med True Blood och en iskall cider! Hääääärligt!

Uttråkad...



Filip grejjen vart typ inställd så istället för en långsam mysig lördag,fick jag en seeeeeeeg lördags kväll :(
Och föresten,var det någon mer än jag i hela Borlänge som INTE var ute i sommarvädret,för det var precis det det var! Sommarväder!! Jag brände fötterna när jag gick ut två sekunder på balkongen. Helt sjukt varmt,usch nu blir det säkert skitdåligt väder imorgon istället bara för att jag ångrat mig och vill ut i solen. Suck. Nej det är ingen bra lördags kväll.
Nu ska jag försöka förbättra den med dusch,ansiktsmask och godis. Fan för att bärbara datorn är död och jag inte hittar laddaren... Nu kan jag inte ligga i sängen och titta på mitt värdelöst bra True Blood (<- Titta gratis online)


Sega lördagar



Sega lördagar kan vara rätt sköna ändå. Sitter och klickar lite på internet, gör lite läxor och senare ska jag iväg med Filip och busa. Härligt.
Ska bli kul att träffa han har inte gjort de på länge, så får se hur de är med honom.
När man ändå pratar om folk så kom Anna och Anton förbi mig igår, trevligt och se dom igen. Anna verka rätt sugen på att bebisen ska komma ut, haha! Inte långt kvar nu så lycka till till henne!

Sebastian kommer inte denna helg för han missa bussen hit och han har inte råd med tåget. Så jag får underhålla mig själv denna helgen. Går ganska bra om jag får säga det själv.
Sitter nu och funderar på om jag ska färga håret rött igen eller ta tillbaka till mörkt mörkt brunt som jag brukar. Va tycker ni? Jag tror de får bli rött till efter alla festivaler men jag är inte helt säker än..

Hittade föresten en kul bild på Google när jag satt där och klicka runt, skulle vara ganska coolt att ha men svårt att rengöra tror jag!
Usch, jag vill verkligen ha ett saltvattens akvarium men det kostar ju så förbannat mycket!!



Coolt va?!

Anställningsintervjun!



Var iväg på anställningsintervju nu på eftermiddagen, och gud va bra det gick! Jag fick jobbet!! YEY!!
Och med detta firar jag med en lite knäpp bild på mig själv och ett stort jävla YIHOOOOOOOOO!!!


Jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb jobb!!!

Hemma dag



Har inte hätn nånting idag. Bara legat hemma och latat mig,gjort lite skolarbete,sovit och filosoferat. Orkade inte rent psykiskt ta mig ur sängen. Behövde vila,klarar inte människor då, när jag mår som jag gjort idag. Men imorgon måste jag. Då måste jag iväg, för då har jag även jobbintervju. Usch jag är nervös, ni får hålla tummarna för att de går vägen! För det här jobbet skulle vara super att få!
Nu ska jag sätta mig och glo på kläder, önska att jag vore smalare och räkna hur mkt pengar jag kommer få lov att kasta ut denna månad eftersom att jag får min första ordentliga löning och ska uppgradera garderoben. Imorgon eller så smäller jag upp lite piercings jag och min mamma säljer till fina priser så sprid det till alla era vänner om det!
Bilder och priser imorgon som sagt!
Hoppas alla andra har haft en bättre dag än mig iaf. Och att ni vill ha lite piercingar imorgon. Nu ska jag glo klart på NCIS och sen sova!
Natti!


Btw,jag i långt hår eller kort? Vilket är bäst?

Långt hår

Kort hår

Farfar



Ville bara slänga in lite foton på min farfar,för han är nog den sötaste farfaren på jorden och jag älskar honom!
♥ Farfar ♥

Måndagar gillas inte! Helgen var ju så bra..!



Jag tycker inte om eller gillar måndag. Jag nästa hatar dom, man har fortfarande inte vänt på dygnet från helgen, man är trött och vill inget annat är hem till sängen, vira in sig i de mjuka lakanen och bara soooova!
Iaf, här kommer lite update på helgen,vad jag gjort och så.

Först på fredagen var jag och Sebastian iväg till Borlänge marknad, var helt okej. Inga direkta applåder över det hela. Tog och dela på en langos, för det är ju så grymt gott! Sen drog vi hemåt, tog det lugnt och la oss tidigt.
På lördagen hade jag ju som sagt en tid på ProffesioNAIL men missa/skippa tiden av olika anledningar. Så allt fick vänta till söndagen. Usch vilken bra dag det var! Först drog vi iväg och jag fixade naglarna och sen drog vi vidare till marknaden. Där träffa jag bror Micke och kusin Jocke och Kalle (min kusins farsa). Stod och babblade ett tag och sen tog vi en vända runt marknaden, kolla runt, hitta lite kul intressanta saker men köpte inget. Knapert med pengar nu! Sen tvingade jag faktiskt upp Sebastian i en karusell, stackarn hatar dom! Men fy satan va kul jag hade!
Han själv satt och jämrade sig, sa något om att gråta, hahaha! Men han klara det iallfall tillslut, lilla hjälten för dagen!
Sen gick vi hem,käkade gott och gjorde ansiktsmasker på varandra. Det är bra att han en pojkvän med lite feminina sidor ibland!

Här kommer lite bilder från helgen:


Naglar får torka efter lackningen                                            Klara! Va tycks?!


Sebastian hade lite svårare att röra sig i sin mask än jag,därför är han lite stel på bilderna,hahaha!
Men det var en mysig kväll iallfall! Jag saknar honom redan!

Första videoinlägget!



Jaha,nu var det dags för första videoinlägget då. Kände för att prova på. Tycker ni att jag ska fortsätta? Eller sluta?

Fika med tjejerna



Vart att dra till Kupolen med tjejerna (Josse,Olivia och Malin) efter skolan idag,fikade lite på Waynes, jag älskar verkligen deras Chai isthe!(Jag dricker ju inte kaffe) Till de blev det en "liten" bulle. Efter de gick vi runt en del,kika in på den nya affären "Kuckelikana" (eller hur det stavas). Dom har en hel del roliga inrednings grejer, dock inte allt för billigt. Jag hittade en kortlek som hette "Jag har aldrig". De där dryckes spelet. Så de blir nog att köpas lite längre fram, kul grej ju!
Malin hitta nått plastglas med inbyggt sugrör och (självklart) en bil på!

Ska vara hurtig imorgon, vilket kan behövas för nu har jag ätit mina förbannade strips,FY MIG!
Jag ska nämligen iväg och gymma på Friskis och Svettis på morgonen! Så så morgonpigg (lögn) och hurtig (lögn igen) är jag!

Har föresten blivigt hel beroende av Dry Shampoo från H&M 40kr (Finns även dyrare varianter men denna funkar asbra!). Du sprejar det i håret och det gör så att ditt hår inte ser fett ut, funkar även som lite vaxartat i håret så det blir formbart. Jag älskar det verkligen! Använder det även när jag inte har fett hår (vilket jag börjat få en hel del av all stress) just för att den har den vaxliknande effekten som gör det så lätt format! Såhär ser flaskan ut:



H&M Dry Shampoo 40kr
I love it!

Bild update



Dags för en updatering då jag inte är allt för mycket på bloggen då jag lägger ner mycket tid på skolan och försöker komma ikapp. Slutar ju om inte allt för lång tid!
Men Anna villa så gärna att jag skulle updatera bloggen så jag får väll lov att göra det för min kärna Annas skull!
Så nu vill jag se ett leende där bakom skärmen Anna!;) Hahaha!

Så här kommer det lite kort då:



Jag och Sebasian hade 13 månader så klatchar upp en bild på mig själv bara för det.
De händer ju rätt sällan att de kommer upp en bild på mig så, haha.




Var upp till farmor och farfar över natten för nån helg sen med älskade kusin-vitamin Linnéa.
Riktigt mysigt, men bus i hallen med stickade tröjor och spetstrosor (hahaha)
och så vart det champange frukost på morgonen. De ni!





Jättesöt bild på älskling när vi tog frunch på Kompis Mat & Prat på Kupolen.
Mums för deras kycklingsallad!
Rekomenderas STARKT!




Tog en glass på Sibylla i det varma vårvädret!
Sebastian fick en enorm mjukglass och jag tog chokladglass och
en daimkula för första gången på år! Gött vare!
Visst är det underbart att känna solens varma strålar igen?
Har föresten börjat fått dålig hy som ni kanske kan se på bilden av all stress.
Suck. Aja det försvinner nog när läxorna gör det. Brukar vara så!


Senare samma dag drog vi till Anna och henne karl Anton, synd nog har jag ingen bild på dem.
Men har såklart länkat till deras bloggar!
Så läs!
Var förbi dem och kollade på deras lägenhet, inte lite svartis man vart. Riktigt fint och högt i tak (somjag älskar,känns så luftigt!). Satt och pratade och tog en liten promenad. Gav dem bebisgrejjerna jag köpt till dem.
Dom verkade glada och nöjda,så bra var väll det. Ni kan se alla saker jag köpte på Annas blogg i hennes video inlägg.

På tal om videoinlägg, har funderat länge om jag ska kasta upp ett och nu när Anna har kastat upp några har jag blivit ännu mer sugen. Så ska jag härmas lite?