Dagens Citat! Marilyn Manson



Dagens citat är från en intrevju jag såg på youtube, lägger in filmen här nedanför och det är ca dom 7 sista sekunderna som han säger detta. Men se gärna hela klippet för han säger verkligen intressanta saker, pratar om andlighet, tro, konst och sitt liv.Jag håller verkligen med honom helt. Här kommer ni se vad jag menar med att han är en otroligt intelligent människa.

Citat Marilyn Manson:


"Enjoy your flaws,that's what separates you from the rest of the world,
that's what makes you special."




Även om du inte gillar han, så måste du se detta. Jag tror du kommer gilla det.


//Emmy

SNÖN ÄR HÄR!



Det blev en sen update idag. Har haft ganska fullt upp, men först måste jag bara säga "JIPPI!" och köra en segerdans! Snön är äntligen här! Det började snöa igår (måndag) på eftermiddagen och har snöat non stop sen dess! Så nu är det flera decimeter med snö här! Senast jag var ut var det säkert nästa 4dm! Det andra är en kortare update av dagen,jag stannade kvar och jobbade matte, har äntligen börjat ta tag i den igen. Duktiga mig!
Efter det så cyklade jag hem i snöovädret och mötte i spegeln hemma en snögubbe,underligt nog var det samma snögubbe som var i skolans spegel i morse!
Otroligt nog vurpade jag inte men,det är inte lätt att sykla nu heller! Sen så kan jag inte gå till skolan, det är inte långt men min rygg klarar inte av tyngden och sen är det en axelväska så det blir ojämn tyngd. Det känns som om min rygg trycks ihop och jag får svårt att andas, underligt va?
Iallfall,efter att ha hälsat på snögubben i spegeln och min lilla pissenisse Ouzo (råttan min), så kasta jag i mig en macka i väntan på att syrran skulle komma hem. Hon har nämligen pillat ut alla mina dreads för imorgon ska jag klippa mig! Yey! Tyvärr blir det nog ingen rolig frisyr, kör på min "base" och så får vi se hur de blir till sommaren. Har funderat lite..moahaha....

Förövrigt har jag tänkt införa en ny kategori här, nämligen "Dagens citat". Fick idén efter att ha titta på en intervju med Marilyn Manson, en av dom mest intelligenta och intressanta människorna jag vet. Folk vet verkligen inget när dom kallar honom ett "galet freak". Det finns mer bakom sminket, latexen och linserna!
Hoppas iallfall att ni kommer uppskatta den nya kategorin, dock så kommer den inte bli uppdaterad allt för ofta. Slänger in något så fort jag hör/ser/kommer på/snubblar över något intressant och vettigt.
Eller ovettigt för den delen.

//Emmy

God natt på er!



Nu har jag ätit min middag (ja jag vet att klockan är mycket,23:51) skönt att äntligen få något i magen. Första måltiden jag äter idag som sagt. Ni som läst tidigare inlägg vet vad jag menar.

FAN!Jag kom precis på i skrivandets stund att jag glömt att se en film till engelskan! Helvete! Aja,jag får låtsas att jag har sett den och ladda hem den sen då. Vi har världens bästa projekt på gång i skolan i engelska, fem filmer, korta recensioner och sen läsa en av böckerna i bokform. Sen skriva vilka olikheter vi hittar. Awesome! Jag älskar engelska!

Nu ska jag borsta tänderna hoppa i säng och ringa min pojke. Sista veckan i skolan så nu gäller det! Pumpa pumpa!

//Emmy


Jag saknar Sebastian♥ Så här kommer en jättegammal bild på min pojke.

Mera inlägg numera!



Hädan efter ska jag skriva inlägg i skolan och lägga in dom efter skoldagens slut. Detta är för att skolan spärrat vissa sidor så att det inte går att gå inte överallt. (Så som bloggar osv.)

För att ni ska se och veta NÄR inläggen blev skriver jag själv datum och tid. Det är alltså tiden jag skriver som gäller, inte den automatiska tidsstämplingen från blogg.se .

(Dom inlägg jag skriver och lägger in direkt kommer jag inte lägga in någon tids och datum stämpel på.)

//Emmy

Inlägg skrivet: 2009-12-14 15:00

Lucia, Mankini och brinnande rullator - vinnande Lucia tåg?



 

Var på Lucia igår med pappa, Suss, Niclas, Micke och min kusin Jocke. Min tredje bror Johan var som sagt med i showen. Och jag måste säga att som lillasyster till Johan har man det inte alltid lätt.

Nästa alla vet vem han är och dom flesta tjejer har varit eller är kära i honom. Och av dessa tjejer får man dom mest motbjudande och bisarra frågorna ifrån. Ett antal av dom har tjutit ut när dom hört att man är syster till honom ”Åh gud! Då har du sett honom naken?!”. En tjej var så dum att hon frågade om jag tyckte min egen bror var sexig. Sedan när jag sa nej så fattade inte bruden riktigt att man vanligen inte brukar tycka sin egen bror vara sexig, än mindre när man sett honom leka ”Isberget”* hemma i byn i Präst Olles (liten badplats) med min andra lika ”kända” bror Micke.

I alla fall så var ju detta inget undantag. Johan var en sexig tjej, han gjorde en parodi på svansjön med sina vänner där dom gjorde olika… vattenkonster… och sen så kom sketchen som faktiskt var en aning chockerande även för mig, och ni tyckte ovannämnda händelser lät pinsamma så var dom inget jämfört med detta.

Sketchen började med att dom sa att dom skulle visa tidigare badmoden, från 60-talet fram till nu idag. Baddräkter och simbyxor kom och gick och sen hör man ”…och för att vi vad vi tror blir framtidens badmode så har vi här Johan (Efternamn)!”.

In vandrar min bror iförd inget annat än en neon grön såkallad ”Mankini”. Sedan börjar han sakta och ”sexigt” gå, slänger upp ett ben mot ett armstöd för handikappad och börjar luftjucka och kråma sig. Drar handen från foten upp för benet och går sedan vidare. Hela vägen upp för den 25 meter långa simbassängen går och kråmar sig, kastar slängkyssar, stannar till och böjer sig fram för att vicka på den mycket synliga rumpan.

Jag måste säga att jag på något underligt sätt vart imponerad. Han hade för första gången på många år överträffat sig själv.

 

Utöver den händelsen så var Lucia uppträdandet hyfsat. Dom har haft bättre sketcher och upplägg tidigare år men Lucian är trotts allt alltid bäst i Maserhallen.

Utöver Johans uppträdanden så är väll den enda riktigt nämnvärda händelsen ”freestylen”. Detta går i princip ut på att till hårdrock och metal musik ska killarna (tjejer får även vara med men har bara hänt ett år), skvätta ner publiken så mycket som möjligt samtidigt som dom är iförda löjliga och roliga kostymer så som Pippi Långstrump, Bamse, gris, osv.

Dom kastar sig ut från tian och gör magplask, volter, karatesparkar och bomber. Det finns även en såpastång på tian som är till för kuddkrigen (annan sketch). Här kastar sig killarna ut på och glider ut på den för att sedan volta ner i vattnet. En annan favorit är att hoppa ut på den så att stången hamnar mellan benen, detta orsakar då ett stort ”Aoooooooh!”-ljud från publiken. Min personliga favorit är när dom springer ut lägger sig som lodräta pinnar i luften för att sedan slå i benen o stången och volta runt ner i vattnet. Stor stänkfaktor och ser ganska häftigt ut.

Nytt för i år var att dom tände eld på en rullator och sedan så sprang en kille med den hoppade över den och ner i vattnet. Efter det kastade dom ner rullatorn i vattnet och nån brinnande filt som jag antar ska ha legat på rullatorn. Ganska häftig cool effekt!

//Emmy

Inlägget skrivet: 2009-12-14 14:55

Vänskapen är...över?



Nu har det varit sån där lång tid sen jag blogga sist igen, jag vet jag är dålig på det.

Men helt ärligt så sitter jag nästan aldrig vid datorn på fritiden, iallafall inte på internet. Man sitter liksom redan så mycket vid datorn på min skola.

Har haft det lite tufft senaste tiden i skolan och privatlivet. Vart och bråka med en god vän i fredags. Har inte hört av varandra sen dess, fick prata med varandra tillsammans med kuratorn idag.

Vet inte om vi kom fram till någonting, eller om vi löste vad de nu var som vi bråkade om.

Jag tycker i alla fall inte det, jag känner mig lika sviken, uppriven och ensam som innan. Men jag hoppas hon känner sig bättre iallafall, då är vi en bit på vägen till ett slut på det hela.

Vet faktiskt inte vad det hela handla om, men jag tror tyvärr att vår goda långa vänskap är över på ett eller annat sätt. Visst vi kommer inte se varandra som fiender eller vara ovänner men, så som vi var förut kommer vi aldrig bli igen.

Vi har vuxit ifrån varandra och även om vi har vart varandra nära så har vi ändå gnuggat varandra på vissa punkter genom alla år. Och vi är även som svart och vitt.

Det har funkat förut som text på papperet men, nu antar jag att vi vuxit ifrån varandra och jag antar, hoppas och vill att vi ska finna ett nytt sätt att umgås och vara vänner på. Så att det funkar i skolan och med gemensamma bekanta och vänner.

 

Vi kommer nog tyvärr aldrig lösa det som är nu, vi ser på allt mellan oss helt olika. För olika för att hitta någon gemensam plats där vi båda kan stå. Men som sagt, jag hoppas verkligen att vi ska komma till ett slut på det hela. För som det är nu, så mår jag otroligt dåligt över situationen.

Det är mycket som känns fel och jag letar fortfarande en plats i klassen, jag trivs men jag vet inte riktigt än vilken del jag har i det hela.

 

Allting i skolan tror jag löser sig när allt hemma löser sig, för då kan jag återgå till att vara mig själv igen och inte den här bitchen/ångestfyllda aggressiva tonåringen.

 

//Emmy

Inlägget skrivet: 2009-12-14 12:32