Taskigt mamma



Mamma ringde mig när jag var påväg ifrån skolan och berättade att mitt paket med kläder hade kommit och att jag kunde gå och hämta dom på OK. sen två sekunder efter så ändrar hon sig! Taskigt! Jag som blev så glad.
Usch, jag vill verkligen ha min kläder nu, innan vi åker iväg på alla festivaler. Vill inte gå runt och känna mig ful där med! Mår redan dåligt som det är över mina kläder. Ingenting passar. Jag har antingen för små eller förstora kläder. Inget känns som om de sitter som de ska. Och inte hinner jag träna för allt jag gör är att plugga. Plugga för att hinna ikapp och klarar av detta året. Fy fan, jag tänker aldrig mer komma efter med uppgifter!
Nu ska jag göra klart Ryska Revolutionen, avsluta en engelska uppgift och svara på några kort frågor i historia boken så har jag iaf tre S klara idag. (S står för saknat).
Nej nu är de väll dags att börja! Håll tummarna för att mina kläder kommer den närmaste veckan! :)
Så jag får bli lite glader! Plugga plugga plugga är det nu som gäller!

Övningskört



Har nyss varit ut och övningskört, och ja. Jag kommer aldrig få körkort! Så bra går det för mig,haha!
Jag klarar inte av att starta bilen, den bara hoppar en jävla massa,det är det som är problemet. Jag kan krypköra, parkera (hyffsat), svängbacka, åka slalom mellan koner osv. Men jag kan fanimej inte starta bilhelvetet! Hahaha!
Aja, så imorgon eller hur de var ska jag och mamma iväg så ska jag få träna på BARA det,få se om de fastnar då!
Annars vet jag inte hur detta ska gå.

En sak som hände när jag körde var att när jag stod i en korsning så började bilarna bakom tuta för jag vill gärna vänta länge eftersom jag är så nervös. (Helst vill jag att det ska vara helt biltomt, men men) Och jag fattar det inte. Det står ju att jag övningskör? Alltså, jag som sitter bakom ratten KAN INTE KÖRA. Så varför tror ni att de ska hjälpa att tuta på mig?! Det enda som kommer hända då är att jag blir mer stressad och nervös vilket gör att jag inte kommer någonstans!
Det är dags att vana bilförare börjar visa respekt för oss nybörjare! Vi är precis som ni var i början om ni nu har glömt det...

Nej,nu har jag gjort en historia uppgift, det ska bli en till och försöka avsluta en engelska uppgift. Då har jag skickat in tre uppgifter idag iallafall. Så de får väll duga antar jag.

Hur många fler än jag är det som saknar sommaren?

Här är två av mina "sommarlåtar".
Den första är en Green Day låt som heter "Jesus of Suburbia". Jag vet inte vad det är jag älskar med den men jag poppade den hela sommaren låt om och om igen varje dag så det är sommar för mig nu att lyssna på den. Även om jag gör det ibland annars. Jag gillar videon riktigt mycket med, den är snyggt gjord. Sen skadar det inte att huvudrollen är snygg oxå ;)


En bit ur låten:
Everyone's so full of shit
Born and raised by hypocrites
Hearts recycled but never saved
From the cradle to the grave
We are the kids of war and peace
From Anaheim to the Middle East
We are the stories and disciples of
The Jesus of suburbia

Land of make believe

And it don't believe in me
Land of make believe
And I don't believe
And I don't care!

Den andra låten är en Mando Diao låt som heter "Down in the Past" , den blir jag tänka på när man gick på högstadiet, sommrarna mellan 8:an och 9:an och sen sommaren efter 9:an innan man började gymnasiet i Hudiksvall. Tänker på sommarkvällarna och mopperesorna man gjorde. Härligt.



En bit ur låten:
Well I don't wanna hang around with you
I've got my motor baby and I'm gonna see you through
You think I wanna be alone with you
It doesn't matter baby cause you're overreacted too

So touch me down in the past where my mother will last

And it's true that I'm in for a punch and a blast
Yeah down in the past where my mother will last
And she will make sure that you remember

That you remember...

Come on

Inköpt!



Nu har jag köpt mina kläder!! Såå glad! Fast några av dem kan ta lite mer tid än tänkt, för dom fanns inte inne när jag beställde. Men men,dom kommer när dom kommer. Åh jag längtar så!! Här är dem ja beställde:

 

Kläderna är beställda från Red Haze och Attitud Clothing.

(Klicka på namnen så kommer du till deras sidor, A-C har även skate och rockabilly kläder <- JÄTTESNYGGA vintage liknande klänningar för alla!)

 

Kommer köpa en till klänning vid nästa löning, ni kan se den på det tidigare inlägget som heter

"Du bor ju i Borlänge..." För jag skiter i om det är så att jag bor i Borlänge eller inte! Haha!

Skogsvandring



Var ut och vardrade med skolan i fredags, hade lite orientering och grejjer. Var helt okej, och så hade jag en jävlans träningsvärk i arslet av alla ställen sen?! Kändes som om jag brytit arslet!
Men de gick över efter nån dag, efter den turen i skogen kände jag att kondisen behöver gå upp igen. Men just nu har man inte tid, sitter hemma med läxor dagarna i ända!
Om jag hittar nån kabel till min lånetelefon så lägger jag ut lite bilder från vandringen. Tog en del rätt fina bilder vid vattnet. Fast när vi skulle gå därifrån så tog vi en "liten avstickare" rakt ut i skogen. Men NVTE hitta tillbaka som alltid! Hahaha! Inte första gången de tar en liten avstickare.
Vi är för observanta, hittar spår som inte ska bli hittade, helt enkelt för bra! Hahaha!

Shopping och saknaden efter sommaren!



Här kommer lite kläder jag ska köpa och lite kläder jag önskar mig.


Sen finns det en till klänning i det tidigare inlägget.
Jag uppdaterar sällan numera för jag kämpar verkligen med skolan. Usch nästa år då ska jag vara en riktig pluggis,tillbaka i mina gamla skor där jag trivs! Hatar att ha så jävla mycket arbete kvar i slutet av skolan.
Nej nu har jag inte tid att blogga nå mer,måste göra klar några engelska uppgifter och en del svenska. Få se om jag kan klämma in en i samhällskunskap också.
Nej,usch. Just nu vill jag bara att skolan ska bli klar! Jag har nog aldrig längtat så mycket efter sommarlovets befrielse!

Du bor ju i Borlänge...




Vill köpa klänningen ovanför men då ropar mamma ut:

"Men när ska du bära den då?! Du bor ju i Borlänge!"

Hahaha! Lite kul, även om hon har delvis rätt. Jävla skitstad! Nej ett år till and then I'm out of here!

Nu ska jag ta och plugga så jag ser till att det faktiskt bara blir ett år till ;D

11 Maj - Skolhelvetet



Har varit borta ett tag från bloggen igen,pluggar och sånt en hel del så har vare sig tid eller ork till bloggen och sånt. Tänkte iallfall uppdatera er om vad som hänt mig den senaste tiden.

Jag känner mig otroligt stressad över skolan, vet helt ärligt inte hur jag ska hinna allt. Får ångest varje gång jag tänker på det men jag antar att jag inte kan göra mer än vad jag gör. Vilket är pluggar och jobbar allt jag kan.

Jag har börjat med nya ångestdämpande,dom är riktigt äckliga. Jag får massa biverkningar av dem så jag har fått lov att stanna hemma i två dagar nu.l Men jag ska sluta ta dom och skaffa nya så jag kan gå till skolan.

Jag längtar till sommaren och att få jobba en massa men samtidigt inte för jag vet ju inte hur jag ska hinna med skolan.

Imorgon ska jag beställa hem kläder, jag lägger ut bilder på allt sen. Ska bli otroligt skönt med nya kläder, så jag blir lite mer bekväm i mig själv. De kommer bli skönt iallafall.
Förövrigt ska jag nog bleka håret och färga det skrikrött i slutet av sommaren,dessutom förlänga det. Hur låter det?

Aja,nu ska jag käka och plugga vidare..jävla skolhelvete...

Ibland vill man bara lägga sig ner och sova..länge....

Anna och Antons bebis har kommit!



Jättegrattis till Anna och Anton som blev stolta föräldrar den 6 Maj klockan 02.57 till underbart söta Dizel!
En riktigt litet charmtroll på hela 4,7kg! Det kallar jag bra jobbat av mamma Anna!

Så STORA GRATTIS KRAMAR till er båda!

(Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar och för att kunna se sötnosen)